Posion Muikkumarkkinoilla

12.7.2014

Helteinen kesäpäivä Posiolla.

Lue lisää
Kittilän markkinoilla

4.7.2014

Kuvassa kanssani Kittilän kunnanhallituksen puheenjohtaja Timo Kurula.

Vuosittain kaksi viikkoa juhannuksen jälkeen on perinteiset Kittilän markkinat.

Lue lisää
Kemijärven Papatuspäivät

28.6.2014

Kemijärven kesässä on monenlaisia tapahtumia. Papatuspäivät ja vesisuksikisa sattuivat samalle päivälle.

Lue lisää
Katrin puoluekokouspuhe Turussa 14.6.

19.6.2014

Aatesiskot, aateveljet.

Lue lisää
Blogi: Aatteen ylläpito Keskustan politiikan perustaksi

12.6.2014

Varapuheenjohtajakampanjani aikana olen puhunut aatteen ylläpidosta ja aatteellisen koulutuksen elvyttämisestä Keskustassa. Aihe on herättänyt paljon keskusteluja eri puolilla maata pidetyissä tapaamisissa, kiitos kaikista näistä kohtaamisista!

Lue lisää
Blogi: Turvallisuuspoliittisessa keskustelussa syytä säilyttää maltti

12.6.2014

Turvallisuuspoliittinen keskustelu on päässyt jälleen näkyvään rooliin Ukrainan kriisin ja Venäjän viimeaikaisten ilmatilaloukkausten johdosta. Tasavallan presidentti Sauli Niinistön isännöimissä Kultaranta-keskusteluissa pohdittiin Suomen turvallisuuspoliittista asemaa muuttuvassa tilanteessa.

Lue lisää
Kiertue: Päijät-Hämeessä Cafe Sinuhessa

11.6.2014

Kahvihetki Lahdessa. Kiitos evästyksistä ja keskustelusta! Etenkin puhututti työ. Pienyrittäjien asema on tukala. Keskustan on saatava tähän asiaan parannuksia. Yrittäjällä ei juuri vapaapäiviä ole ja sosiaaliturvassa on puutteita. Pienissä ja keskisuurissa yrityksissä on kuitenkin tämän maan kasvumahdollisuudet!

Lue lisää
Kiertue: Karjalan piirin kuulumiset

11.6.2014

Mikäpä muukaan Lappeenrannassa olisi puhututtanut kuin Venäjä. Se on tärkeä vientikumppani, rajanaapuri, suurvalta ja vasta demokratiaa opetteleva luonnonvarajättiläinen. Tässä meidän on elettävä, sen vieressä. Ihmisten välinen kanssakäyminen on avaintekijä myös Venäjän kansalaisyhteiskunnan kehitykseen.

Lue lisää
Kiertue: Pohjois-Savo ja Iisalmen aamukahvit

11.6.2014

Aamukaffet Iisalmessa, Pohjois-Savossa. Keskustelua syntyi muun muassa ammattikorkeakoululaista. Onko oikein, että osakeyhtiölailla ohjataan koulutuspolitiikkaa? Sote-asiat puhututtivat, kun miljoonapiiristä ei oikein vieläkään tiedetä ja lisäksi pohdintaa Keskustan kansainvälisestä roolista. Siinäkin meillä on paljon työtä tehtävänä.

Lue lisää
Kiertue: Lapuan paneeli ja Etelä-Pohjanmaan piiri

9.6.2014

Etelä-Pohjanmaan Keskusta saa ihmiset liikkeelle. Annelin eurovaalijuhlassa ja puoluekokouspaneelissa oli väkeä varmasti lähemmäs satakunta. Kysymyksiä tuli laidasta laitaan. Kovasti puhututti se, mistä saataisiin Suomeen uutta työtä.

Lue lisää
Kiertue: Paneelit Haapavedellä ja Ylivieskassa

8.6.2014

Kansanedustaja Antti Rantakangas veti Haapaveden paneeliin erittäin hyvällä otteella. Kiinnostuksen kohteina olivat mm. se, miten nuorilla jää aikaa perhe-elämään. Nivalalainen Kerttu Saalasti antaa tästä hyvän esimerkin. Viiden lapsen äiti niin vain eteni päättäjäksi. Mikäli näin ei olisi aikoinaan edelläkävijät toimineet, olisi Suomi varmasti kovin erinäköinen tänä päivänä. Haapavedellä on myös Suomen suurin turvevoimala, josta kaupunki on selvästi ylpeä. Kotimainen energia tuo työtä ja toimeentuloa lähialueelle.

Lue lisää
Kiertue: Mikkelissä Etelä-Savon ja Itä-Savon puoluekokousetkoilla

8.6.2014

Mikkelissä puhuttiin paljon siitä, mitä Keskustan pitäisi lähivuosina keskittyä tekemään. Erittäin hyviä puheenvuoroja ja sopivan kovaa keskustelua.

Lue lisää
Kiertue: Satakunnassa Porin kunnalisjärjestön vieraana

8.6.2014

Porissa tuli puhuttua etenkin tieasioista. Porilaiset ovat esittäneet Pori-Turku -yhteyden vahvistamista, mihin on ryhdyttykin. Melkoiseen jahkaamiseen homma on kuitenkin ajautumassa valtion vetäessä liinoja kiinni kesken kaiken. En lähtisi tässä tilanteessa julkisia investointeja supistamaan.

Lue lisää
Kiertue: Etelä-Häme ja kahvihetki piiritoimistolla

8.6.2014

Hämeenlinnassa kävin kuulemassa lähiruoasta ja maanviljelyksestä.

Lue lisää
Kiertue: Oulussa Rotuaarilla ja piirihallituksessa

8.6.2014

Oulussa oli parikin tapahtumaa. Ensin jalkauduimme oululaisten tentittäväksi rotuaarille, jonka jälkeen esittäydyimme piirihallitukselle.

Lue lisää

Katrista matkan varrella sanottua

”On aika tehdä muutoksen kevät. Nykyinen hallitus on epäonnistunut kaikissa suurissa hankkeissa.Vaalien jälkeen valittava eduskunta joutuu tekemään myös edellisen hallituksen tekemättä jääneet työt. Lappi ja Meri-Lappi tarvitsevat osaavia puolestapuhujia uuteen eduskuntaan Katri Kulmuni on Tornion kaupungin valtuuston puheenjohtajana perehtynyt erityisesti sekä Lapin että Meri-Lapin asioihin. Tämä tehtävä on antanut hänelle vankkaa kokemusta yhteiskunnallisten asioiden hoidosta ja tuonut myös laajasti näkyvyyttä valtakunnan politiikassa.”