Kiertue: Paneelit Haapavedellä ja Ylivieskassa

8.6.2014

Kansanedustaja Antti Rantakangas veti Haapaveden paneeliin erittäin hyvällä otteella. Kiinnostuksen kohteina olivat mm. se, miten nuorilla jää aikaa perhe-elämään. Nivalalainen Kerttu Saalasti antaa tästä hyvän esimerkin. Viiden lapsen äiti niin vain eteni päättäjäksi. Mikäli näin ei olisi aikoinaan edelläkävijät toimineet, olisi Suomi varmasti kovin erinäköinen tänä päivänä. Haapavedellä on myös Suomen suurin turvevoimala, josta kaupunki on selvästi ylpeä. Kotimainen energia tuo työtä ja toimeentuloa lähialueelle.

Lue lisää
Kiertue: Tampere ja Pirkanmaan Keskustanuoret

7.6.2014

Pirkanmaan Keskustanuoria tapaamassa. Kovasti puhuimme siitä, miten Keskustan viesti saadaan puettua sellaiseen muotoon, joka puhuttelee nykyistä voimakkaammin Tamperelaisia. Tässä ei taida olla oikoteitä, täytyy tuntea

Lue lisää
Blogi: Aluepolitiikka on edullista Helsingille

5.6.2014

Kenttäkierrokseni kulki eilen Helsingin ja Uudenmaan Keskustanuorten tilaisuuteen. Pääkaupunkiseudun nuorkeskustalaisia kiinnosti ymmärrettävästi heidän elinpiiriään lähellä olevat asiat ja niin se vain on, että Helsingissähän ei puheelta aluepolitiikasta voi välttyä.

Lue lisää
Kiertue: Helsingin ja Uudenmaan Keskustanuoret

4.6.2014

Tänään kenttäkierros kaartui pääkaupunkiseudulle Helsingin ja Uudenmaan Keskustanuorten tilaisuuteen.

Lue lisää
Blogi: Millä mielellä ehdolle?

30.5.2014

Keskustan varapuheenjohtajakilpailu käynnistyi toden teolla eurovaalien jälkeen. Ilmoittauduin itse mukaan jo hyvissä ajoin toukokuussa. Alkujaan en ollenkaan edes ajatellut lähteä varapuheenjohtajakilpailuun. Kun uutinen Riikka Pakarisen luopumisesta tuli, nousi mieleeni ensin muiden nuorkeskustalaisten nimiä, joiden kannattaisi pyrkiä puoluejohtoon.

Lue lisää
Blogi: Kampanjateemat tarkemmin - Uutta pitoa puolueeseen

30.5.2014

Tässä hieman tarkemmin teemoistani. Tarvitsemme huolenpitoa, puolenpitoa sekä yhteydenpirtoa ja ylläpitoa.

Lue lisää
Kiertue: Kymenlaakson piirihallituksen kokous

30.5.2014

Kymenlaakso koettu. Kiitos Kouvolalle mukavasta illasta! Kannatusta ja kannustusta tuli taas Keskusta oli muuten Kouvolan suurin puolue eurovaaleissa!

Lue lisää
Kiertue: Keski-Suomi käynnisti kenttäkierroksen

30.5.2014

Tiistaina varapuheenjohtajakisan kenttäkierros käynnistyi oikein kunnolla, kun vierailin Anu Vehviläisen kanssa Keski-Suomen Jyväskylässä. Tilaisuus oli oikein hyvä ja saimme kannustavaa palautetta. Toivottavasti tämäniltainen tilaisuus Kymeessä on yhtä antoisa.

Lue lisää
Blogi: Elina Lappalaiset hyvät kysymykset - ja Katrin vastaukset

29.5.2014

Aktviininen keskustanuori ja eurovaaliehdokas Elina Lappalainen lähetti liudan tiukkoja, mutta hyviä kysymyksiä. Sain Elinalta luvan julkaista kysymykset vastauksineen. Lukekaapa alta monipuolinen kysymyksiä ja vastauksia -osio.

Lue lisää
Keskustan Peräpohjolan piiri: Katri Kulmuni varapuheenjohtajaksi

16.5.2014

Keskustan Peräpohjolan piirin hallitus tukee Katri Kulmunin valintaa puolueen varapuheenjohtajaksi. Peräpohjolasta on pitkän tauon jälkeen tarjolla puoluejohtoon henkilö, joka on monipuolisesti kielitaitoinen aatepoliitikko.

Lue lisää
Kiertue: Kemijärvi ja Lapin piirin piirikokous

10.5.2014

keräsi viikonvaihteessa reilut 70 osallistujaa.

Lue lisää

Katrista matkan varrella sanottua

"Kun noin kymmenen vuotta sitten kohtasin Katrin ensimmäistä kertaa, sanoin WAU. Keskustan tulevaisuus on pelastettu, kun liikkeessämme kasvaa tulevaisuudesta kiinnostuneita ja välittäviä nuoria, jotka vielä ovat sitoutuneita kansanliikkeeseen. Noista ajoista lähtien olen seurannut Katrin kulkua. Luotan Katriin ja arvostan häntä, peruskeskustalaista nuorta naista."

Tytti Isohookana-Asunmaa Tytti Isohookana-Asunmaa
» Lue lisää kommentteja Katrista