Katrista aiemmin sanottua

Joona Tanja
"Katri on analyyttinen, selväsanainen, konsensushenkinen ja hänen näkemyksensä perustuvat realistiseen ajatteluun sekä keskustalaiseen arvopohjaan. Katri on henkilönä uskottava vastavoima populismille, tuli se sitten oikealta tai vasemmalta. Katrin valitseminen puheenjohtajaksi on sekä Keskustan, että koko Suomen parhaaksi."
Joona Tanja, Ylitornio

Keskustan Peräpohjolan piirin pj., yhteiskuntatieteiden tohtori

Rantaviita-Tiainen Anna-Kaarina
"Katri Kulmunilla on kokemusta kansainvälisestä toiminnasta ja siinä tarvittava kielitaito. Hänen kuuntelemis- ja vuo- rovaikutustaitonsa, ahkeruutensa ja päättäväisyytensä sekä johtajuusominaisuutensa ovat laajaltil tunnustettuja. Keskustan tavoitteiden saavuttamiseksi on kenttäkoneisto kunnostettava ja saatava kentän ääni kuulumaan nykyistä paremmin puolueen päätöksenteossa. Yllä olevan perusteella Katri Kulmunilla on myös tähän tehtävään parhaat edellytykset. Kannatan sydämestäni Katrin valintaa Keskustan puheenjohtajaksi."
Rantaviita-Tiainen Anna-Kaarina, Tampere

Keskustanaisten hallituksen jäsen, Keskustan kunniajäsen

Alho Aimo
"Juha Sipilä valittiin Keskustan johtoon tekemään muutosta ja saamaan puolueen kannatus nousuun. Nyt on Katri Kulmunin vuoro pyrkiä samaan mutta erilaisilla keinoilla. Uskon, että Katrin johdolla alkaa uusi ja parempi aikakausi Keskustan historiassa."
Alho Aimo, Loppi

maanviljely

Sonntag Ritva
"Olen tuntenut Katrin vuosien ajan ja ilolla seurannut hänen kasvuaan yhä vaativimpiin tehtäviin. Katri pitää tärkeänä, että kaikkialla Suomessa voidaan elää täysipainoista ja hyvää elämää. Tänä keskittämisen aikana Keskusta tarvitsee puheenjohtajan, jolla on taito ja tarve antaa myös meille pohjoisen ihmisille mahdollisuus asua ja saada palvelut omalla kotiseudullaan."
Sonntag Ritva, Kemi

Humalajoki Asko
"Tuen Katria puheenjohtajaksi, koska Katri arvostaa Keskustan yli 100-vuotisia juuria, ymmärtää kentän moninaista maailmankuvaa. Katri katsoo myös tulevaisuuteen olemalla lasten, lapsiperheiden ja nuorten asialla."
Humalajoki Asko, Perho

Alanen Juhani
"Omalta osaltani tuen ja tulen äänestämään Katri Kulmunia. Katri on määrätietoinen alueellisen ja sosiaalisen tasa-arvon rakentaja ja hänellä on aito ja voimakas tahto toteuttaa Keskustan arvojen mukaista politiikkaa tiiviissä yhteistyössä kentän kanssa niin puolueen kannatuksen nousun kuin koko isänmaamme hyväksi. Tarttukaamme toimeen ja ja se toivo paremmasta toteutuu!"
Alanen Juhani, Mikkeli

Maakuntaneuvos

Imporanta Aulikki
"Katri on nainen on oikeat periaatteet yhteiskuntamme asioiden hoitamiseen. Hän on oikeudenmukainen ja avoin. Katri on kiinnostunut ympäristökysymyksistä, joiden syvällinen ymmärtäminen on meille keskustalaisille tärkeää."
Imporanta Aulikki

Pitopalvelun emäntä, kaupunginvaltuutettu

Ibrahim Abdihamiid Ismail
"Olen tuntenut Katrin pitkän aikaa ja todennut, että Katri tuntee aatteensa. Katri toiminut hyvin keskustan varapuheenjohtajana. Pyydän kaikkia mukaan tekemään Katrista puheenjohtajaa, hän on sosiaalinen ja aktiivinen. Suurta sydäntä sivistyksen ja ihmisyysaatteen puolesta on se mitä keskusta ansaitsee." 
Ibrahim Abdihamiid Ismail, Helsinki

laborantti, keskustanuorten Helsingin piirin johtokunta

Viitamäki Irma-Liisa
"Pitää katsoa tulevaisuuteen. Puolueen on uudistuttava vastaamaan tämänpäivän haasteisiin. Siksi uusia avauksia tekevä, yhteistyökykyinen, kuunteleva ja kansainvälisyyteen kasvanut Katri Kulmuni on ehdokkaani Keskustan puheenjohtajaksi."
Viitamäki Irma-Liisa, Alavus

Alavuden Keskustanaiset ry:n puheenjohtaja

Tarkki Ilpo
"Keskusta tarvitsee reippaan ja asioihin perehtyvän puheenjohtajan. Katri Kulmuni täyttää kaikki vaatimukset, siksi kannatan Katria."
Tarkki Ilpo, Eurajoki

Molander Sole
"Katri on hyvä TV-kasvo ja puhuja. Näyttää siltä, että kaikki mihin hän on tarttunut on hyvin organisoitu. Arvopohja on vahva. Reipas ja positiivinen asenne ihmiskunnan vaikeidenkin asioiden edessä osoittaa hyvää johtajuutta. Kannatan lämpimästi Katrin valintaa Keskustan puheenjohtajaksi."
Molander Sole, Helsinki

filosofian tohtori

Peisa Antti
"Katri on aivan mahtava, tsemppiä vaaleihin!"
Peisa Antti, Vihti

Tuotantopäällikkö

Kauppinen Kosti
"Olen kyllä vakuuttunut siitä että Katri olisi oikea henkilö Keskustan puheenjohtajaksi. Nuorena edustavana ja asioista perillä olevana hän saisi Keskustan uuteen nousuun."
Kauppinen Kosti, Kokkola

Kemppainen Väinö
"Kannatan Katria Keskustan puheenjohtajaksi. Katri näkee Keskustan haasteet jatkuvasti muuttuvassa yhteiskunnassa. Hänellä on taito saada keskustan kannatus nousuun. Katrin hyvä kielitaito, myös venäjän, on eduksi hoitaa kansainvälisiä asioita."
Kemppainen Väinö, Paltamo

Viljas Mari
"Olen vakuuttunut Katrin poliittisesta osaamisesta kuunnellessani häntä useita kertoja. Katrin selkeä ihmistä lähellä oleva sanoma on selkeää. Katri ymmärtää, että Suomi on erilaisten alueiden maa. Keskusta on erilaisten ihmisten kansanliike, jota Katri Kulmuni on paras johtamaan."
Viljas Mari, Liminka

Puoluevaltuuston jäsen, Pohjois-Pohjanmaan maakuntavaltuutettu, Limingan kunnanvaltuuston pj.

Rundgren Mikko
"Kävin kuuntelemassa Katrin puhetta vuoden 2011 eduskuntavaalien kiertueella. Katsottiin vaimon kanssa, että tuosta saattaa tulla tosi tyär!"
Rundgren Mikko

Asemapäällikkö evp

Koskinen Riitta
"Katri on juurensa tunteva, tarmokas ja kompromissikykyinen, työtä pelkäämätön nainen, jolla on sydän paikallaan. "Ei ole järki iässä, se on päässä." -Katri käyttää päätään ajatteluun; se ei ole vain koristeena. Mielestäni Katri on kiinnostava persoona, kielitaitoinen ja ymmärtää keskustalaisen aluepolitiikan juuri samalla tavalla kuin minäkin. Ei yksinäinen puu valkeeta ota, sanotaan. Katri ei pysty yksin nostamaan Keskustan kannatusta viiden vuoden takaisiin lukemiin, mutta minä uskon, että hän on juuri oikea henkilö johtamaan Keskustaa tässä ajassa."
Koskinen Riitta, Ylöjärvi

Keskustan puoluevaltuuston jäsen Keskustan, Ylöjärven kunnallisjärjestön pj

Sanna Panula
"Katrin positiivisuus ja tekemisen meininki on tarttuvaa. Katrin rehellisyys ja reiluus iskee pohjalaiseen sydämeen."
Sanna Panula, Lapua

Piirihallituksen jäsen, Etelä-Pohjanmaa

Mehtälä Ari
"Katri Kulmuni on Keskusta-aa een tunteva ennakkoluuloton poliitikko, jolla on hyvät verkostot ympäri Suomen. Hän tuntee paljon ihmisiä ja hänet tunnetaan ja häneen luotetaan."
Mehtälä Ari, Ylivieska

Sihto Paula
"Katri on osaava ja esiintymiskykyinen sekä erittäin pätevä ja kielitaitoinen. Hänen raikkaudellaan saamme puolueellemme uuden rakentavan alun."  
Sihto Paula, Seinäjoki

Seinäjoen kaupunginvaltuuston ja hallituksen jäsen Etelä-Pohjanmaan maakuntavaltuuston 1. vpj.

Venäläinen Veijo
"Katri ilman muuta puheenjohtajaksi. Katri on nuori pystyvä tuohon työhön. Kun opettelee erottamaan asioista olennaisen, näkee kokonaisuuksia mitä pitää korjata. Ottaa huomioon kansan mielipiteet. Nuorissa on tulevaisuus."
Venäläinen Veijo, Nilsiä

Musikka Sinikka
"Keskustapuolue tarvitsee nyt uudistusta. Katri on raikas, nuori, uusin ajatuksin, ehdottomasti paras vaihtoehto puheenjohtajaksi. Mielestäni Katrin paras valttikortti on, että hän edustaa koko maata, ei vain kaupunkiseutuja. Kun tuntee myös syrjäisimpien seutujen elämän, voi hyvin ottaa kantaa myös taajaman asioihin."
Musikka Sinikka, Kitee

Kiteen kaupunginvaltuuston pj.

Mattila Hanna-Leena
"Katri antaa keskustalle uudet kasvot. Raahen seutukunnasta löytyy Katrille laajasti kannatusta. Varapuheenjohtajana hän on vieraillut alueellamme useita kertoja ja vakuuttanut kuulijansa vahvasti aatteellisena visionäärinä. Näen Katrissa puoluejohtajan, joka voi ohjata juurevan kansanliikkeemme valoisampaan tulevaisuuteen." 
Mattila Hanna-Leena, Raahe

kansanedustaja

Palmu Sari
"Katri tuo puolueeseen kaivattua raikkautta ja nuorekkuutta. Katrin osaaminen ja vahva aatteellisuus palauttaa puolueen juurilleen. Hän pystyy kokoamaan joukkomme ja saamaan myös uusia kannattajia mukaan."
Palmu Sari, Alajärvi

Suomen Keskustanaisten varapuheenjohtaja

Jauhojärvi Pirkko
"Katri on reipas ja sanavalmis Lapin tyttö. Hänen nousunsa varakansanedustajaksi 23-vuotiaana vaikeissa olosuhteissa vakuutti minut. Kuntapäättäjänä hän on johtanut taitavasti kotikaupunkinsa kaupunginvaltuustoa ja puolustanut lähidemokratiaa ja kuntien itsenäisyyttä."
Jauhojärvi Pirkko, Kittilä

Lastenhoitaja, ay-aktiivi

Moilanen Pentti
"Katri Kulmuni ymmärtää hyvin aluepolitiikan merkityksen ja toimii alueellisen tasa-arvon puolesta. Hänellä on myös periaate, ketään ei jätetä. Näillä eväillä Katri Suomen Keskustan puheenjohtajaksi."
Moilanen Pentti, Suomussalmi

Säämänen Markku
"Jotta Keskustapuolueen uskottavuus saataisiin palautumaan, on Katri Kulmuni ainoa henkilö sitä toteuttamaan. Katrilla on yhtenään hyviä suunnitelmia joilla voidaan parantaa maaseudun, teollisuuden ja koko yhteiskunnan hyvinvointia. Olisi suuri menetys, jos katria ei valita Keskustan puheenjohtajaksi."
Säämänen Markku, Pälkäne

Kekkonen Anssi
"Olen tottunut tuntemaan Katrin määrätietoisena ihmisenä, jonka ponnisteluja kannustavat viestit tavallisten kansalais-ten arjesta. Juuri tämän kansalaisten arjesta lipsuneen otteen korjaaminen tulee olemaan seuraavan puheenjohtajan tärkein tehtävä. Missä tarvitaan taitoa, tahtoa ja kansanliikkeen kasvattamaa näkemystä, siellä tarvitsemme Katria."  
Kekkonen Anssi, Joensuu

YTM, viestintäsuunnittelija

Autio Asko
"Asioita ajaen, kenttää kuunnellen, voittomme on varma. Katrilla on Arvot kohillaan."
Autio Asko, Sodankylä

Lyytikäinen Arja
"Olen Katrin ehdoton kannattaja, koska näen Katrin uudistukseen tähtäävänä ehdokkaana. Uskon vahvasti, että Katri saa karanneet lampaat takaisin kotiin Keskustaan. Katri on kielitaitoinen ja olemukselaan tuo meille nuorisoa ja nuoria naisia mukaan sekä maalta, että kaupungista. Ehdottomasti Katri puheenjohtajaksi!"
Lyytikäinen Arja, Kuopio

Junes-Leinonen Marianne
"Katri perehtyy asioihin ja pystyy katsomaan kauas, mutta silti näkemään lähelle. Katria helppo tukea, koska hän on paras ehdokas".
Junes-Leinonen Marianne, Tornio

Määttä Iiris
"Katri on avarakatseinen, erilaisista ihmisistä ja asioista kiinnostunut politiikko. Arvostan hänen osaamisen ja kiinnostuksen monipuolisuutta: kokemusta kunta- ja aluepolitiikasta, kielitaitoa sekä ymmärrystä kansainvälisestä politiikasta."
Määttä Iiris

Yhteiskuntatieteen kandidaatti

Syrjälä Juha
"Puhe jossa Katri ilmoittautui puheenjohtajakisaan, oli vankkaa asiaa sekä myös tunnetta. Se sai minussa aja- tuksen heräämään, siksi minä tuen Katria Keskustan uu- deksi puheenjohtajaksi. Katri on paras valinta, keskusta liikkeen nostamisessa puolueitten kärki kastiin."
Syrjälä Juha, Ylivieska

asentaja

Huttu-Hiltunen Antti
"Katrilla on kuuntelemisen ja kiittämisen jalot taidot. Hän on myös osaava, alkiolainen ja kielitaitoinen."
Huttu-Hiltunen Antti, Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin hallituksen puheenjohtaja, Oulun kaupunginvaltuuston jäsen

Salmijärvi Petteri
"Keskustalaisuuden ydin pitää saada taas politiikan keskiöön. Katrin johdolla voimme tässä onnistua. Olen tehnyt hänen kanssaan pitkään yhteistyötä ja tiedän, että hänen toiminnassaan näkyvät Keskusta-arvot. Hänestä tulisi kentän yhdistävä puheenjohtaja."
Salmijärvi Petteri, Salla

Keskustan Lapin piiri pj., Sallan kunnanvaltuuston pj.

Vakkuri Johanna
"Keskusta tarvitsee uuden alun. Puolueen yhdessä vaikeimmista tilanteista Katri on ehdottomasti fiksuin valinta Keskustan puheenjohtajaksi. Hän tuo puolueelle uutta myönteistä julkisuutta varmalla, myönteisellä esiintymisellään. Karismaattinen Katri nojaa toimintansa vahvasti keskustalaiseen aate- ja arvopohjaan. Hän on helposti lähestyttävä asiaosaaja, lämminhenkinen ihminen ihmiselle ja yhteistyökykyinen johtaja. Kannatan varauksetta Katrin valintaa puolueemme puheenjohtajaksi."
Vakkuri Johanna, Oulu

Keskustanaisten Pohjois-Pohjanmaan piirin pj.

Tarja Perälä
"Itälappilaisena tiedän, mikä merkitys Venäjän kaupalla ja matkailulla on Suomelle. Katrilla on vahva osaaminen Venäjän suhteista ja osaa pitää samalla tiukasti kiinni kansallisista eduistamme."
Tarja Perälä

Yleinen edunvalvoja

Valkonen Asta
"Katri on itsenäisesti ajatteleva politiikko. Hänellä on yhteistyökykyä ja taito kuunnella myös muiden näkemyksiä. Katri on harkitseva, linjakas ja hän osaa perustella mielipiteensä."
Valkonen Asta, Pello

Apulaisrehtori

Hanhirova Anu
"Katri Kulmuni on ehdokkaani Keskustan puheenjohtajaksi. Hän on työssään ja toiminnassaan osoittanut mm. yhteistyökykyä ja avarakatseisuutta sekä tuonut esiin uudistusten tarpeen perinteitä unohtamatta."
Hanhirova Anu, Vantaa

Mäkynen Jouni
"Katri on suoraselkäinen nainen, jollaista Keskusta tarvitsee."
Mäkynen Jouni, Isokyrö

Myyntipäällikkö

Haavisto Jonna
"Keskustan tulee uudistua, muttei juuriaan saa unohtaa... Uuden puheenjohtajan tulee olla monen mieleen ja kuitenkin kyvykäs jämpteihin nopei-siin päätöksiin, siksi minun valintani on Katri Kulmuni."  
Haavisto Jonna, Karvia

Satakunnan Keskustanaisten pj., vapaa-aikasihteeri

Oinas-Panuma Kaisa
"Katrin olen oppinut tuntemaan sydämellisenä ja asialleenomistautuvana toimijana. Häntä on aina ilo tavata, eikä edes ministeriys ole saanut hänestä näitä piirteitä irti. Arvostan hänessä valtavasti sitä, miten paljon hän käyttää aikaansa kiertääkseen, nähdäkseen ja tunteakseen kenttämme ja maamme eri osien erityispiirteet. On upeaa, että Katri on ehdolla Keskustan seuraavaksi puheenjohtajaksi -- toivon todella, että myös matkalla sellaiseksi!"
Oinas-Panuma Kaisa, Kuhmo

Kainuun Keskustanuorten pj

Rättyä Kaisa
"Katrilla on terve asenne ja peruskestustalaiset aatteet. Hän tulee selviytymään tilanteesta kuin tilanteesta kotimaassa ja maailmalla. Siksi kannatan Katria."
Rättyä Kaisa

Työterveyshoitaja

Sirkiä Anna
"Katri on todella uuden polven poliitikko. Hän on hyvin kielitaitoinen, kansainvälinen, nuoresta iästään huolimatta kokenut ja äärikeskustalainen tahtonainen Lapista – varsinaissuomalaisen- kin kelpaa tukea! Tytöttelyn ja kommentit koke- mattomuudesta saa samantien heittä romukop- paan! Katrista saamme uuden ajan aatteellisen johtajan ja raikkaat kasvot puolueellemme.”
Sirkiä Anna, Turku

Suomen keskustanaisten varapuheenjohtaja

Plosila Hanna
"Meitä on monenlaisia. Asutaan eri paikossa. Elämäntilanteet vaihtelevat. Arvostin Katrissa sitä, että hän pysähtyy aidosti kuuntelemaan jokaista ja haluaa tehdä politiikkaa, jossa kaikki ovat yhtä tärkeitä."
Plosila Hanna, Joensuu

Ekonomi, kotiäiti

DeMarco Samuel
"Kulmunin Katrista saamme Keskustalle puheenjohtajan, joka puolustaa maaseudun nuorten toivoa paremmasta tulevaisuudesta ja jokaisen oikeutta tasavertaisuuteen postinumeroon katsomatta. Hän katsoo rohkeasti tulevaisuuteen unohtamatta kuitenkaan perinteisiä arvoja ja alkiolaisuutta."
DeMarco Samuel, Kinnula

Kinnulan keskustanuoret

Pelttari Pekka
"Olen tuntenut  Katrin yli 10 vuotta  ja nähnyt hänen kasvunsa Tornion varavaltuutetusta valtuuston puheenjohtajaksi, kansanedustajaksi, puolueen varapuheenjohtajaksi ja ministeriksi. Monipuolinen osaaminen on huomattu niin paikallisesti kuin kansallisesti. Puoluekokouksissa  jäsenistö on tunnistanut  Katrin taidot, luottanut nuoreen, vahvaan ja kielitaitoiseen naiseen ja antanut sen mukaisesti vastuuta. Keskustan kansanliikkeellä on  vaikeissa tilanteissa aina ollut rohkeutta  luottaa nuoriin ja energisiin henkilöihin. Luota sinäkin Katrin kykyyn uudistaa puolue ja laittaa Keskusta kuntoon."
Pelttari Pekka

Opettaja

Kiili Kalle
"Katri on lunastanut luottamukseni luontaisen lahjakkuutensa lisäksi periksiantamattomalla ahkeruudella, jolla hän on toimiaan hoitanut. Uskon, että puheenjohtajanakin Katri osaa kuunnella koko puoluekenttää ja pystyy luomaan yhteishengen, jolla Keskusta pääsee taas johtamaan maan kehitystä - niin maaseudun kuin kaupunkienkin."
Kiili Kalle, Tampere

kaupunginhallituksen jäsen, kaupunginvaltuutettu

Mononen-Mikkilä Päivi
"Tuen Katri Kulmunia, koska hänellä on osaamisen lisäksi tuore, raikas imago, jota keskusta tarvitsee välttämättömän muutoksensa tueksi. Katri Kulmuni onnistuu varmasti saamaan koko joukkueen mukaan puolueen identiteetin kirkastamiseen, oman äänen löytämiseen ääripäitten välille. Keskustan pitää olla kaikkien suomalaisten liike – vain siten se voi saada jalansijaa myös metropolialueella. Uskon sydämestäni, että Katri Kulmuni onnistuu kokoamaan keskustasta voittajatiimin."
Mononen-Mikkilä Päivi, Helsinki

viestintäjohtaja, Keskustanaisten Helsingin piirin puheenjohtaja

Tytti Isohookana-Asunmaa
"Kun noin kymmenen vuotta sitten kohtasin Katrin ensimmäistä kertaa, sanoin WAU. Keskustan tulevaisuus on pelastettu, kun liikkeessämme kasvaa tulevaisuudesta kiinnostuneita ja välittäviä nuoria, jotka vielä ovat sitoutuneita kansanliikkeeseen. Noista ajoista lähtien olen seurannut Katrin kulkua. Luotan Katriin ja arvostan häntä, peruskeskustalaista nuorta naista."
Tytti Isohookana-Asunmaa, Kello

Entinen kulttuuriministeri

Leikkola Anna-Liisa
"Katri, olet alkiolaisen aa een rohkea julistaja. Sinä muistutat Kerttu Saalastia. Hänenlaisiaan esikuvia me tarvitsemme tämän päivän puoluetyössä ja politiikassa. Paljon onnea kisaan sekä menestystä!"
Leikkola Anna-Liisa, Lapua / Seinäjoki

Keskustan kunniajäsen, herastuomari

Hankaniemi Tapani
"Tulen Kouvolan ylimääräisessä puoluekokouksessa tukemaan Katri Kulmunia. Keskusta tarvitsee nyt uutta intoa ja ennakkoluulottomuutta. Mielestäni Katri on nyt meille se valoisa vaihtoehto. Siksi Katri."
Hankaniemi Tapani, Kälviä

Alatalo Markku
"Ollaan usein sovittu Katrin kanssa asioita ja tapaamisia. Kertaakaan Katri ei ole luottamusta pettänyt, joten Keskustapuolue tarvitsee Katrin kaltaista, - suoraselkäistä ja luotettavaa johtajaa. Katrin avulla puolue on sanan varsinaisessa merkityksessä koko kansan puolue. Olen varma, että Katrin johdolla puolue saadaan nousuun."
Alatalo Markku

Kunnanvaltuuston pj, ase- ja elektroniikkakorjaamon osastopäällikkö

Mäläskä Markku
”Katri tietää paljon asioita ja kertoo selkeästi ja ymmärrettävästi. Kokenut yhteisten asioiden hoitaja. Katria on helppo lähestyä ja hän arvostaa kaikkia, hän on luotettava ja ystävällinen.”
Mäläskä Markku

Eläkeläinen

Kuismanen Laura
"Katrilla on nuoresta iästään huolimatta runsaasti kokemusta erilaisten luottamustehtävien hoitamisesta. Katri on aktiivinen ja sanavalmis ja hoitaa huolella sen, mihin ryhtyy. Katri olisi mielestäni oikea valinta , koska hän perehtyy asioihin ja viitsii nähdä vaivaa päämääriensä eteen!"
Kuismanen Laura, Tornio

Opiskelija, koulutuslautakunnan jäsen

Teurajärvi Jari-Pekka
"Katri palauttaa uskon tulevaisuuteen ja on luotettava valinta."
Teurajärvi Jari-Pekka, Oulu

Peltonen Teijo
"Katri tuo uutta ilmettä Keskustaan. Katri haluaa pitää koko maan elinvoimaisena."
Peltonen Teijo, Karstula

yrittäjä, valtuutettu, maakuntavaltuutettu

Kopakkala Pirkko-Liisa
"Minulle Keskusta on ennen kaikkea yhdenvertaisuuden, luonnon ja inhimillisyyden aate. Maaseudun ja syrjäseutujen ääni. Nyt on aika kääriä räsymatot auki ja palata kotiin. Ilmoitan julkisesti tukeni Keskustan puheenjohtajavaalissa Elinkeinoministeri Katri Kulmunille."
Kopakkala Pirkko-Liisa, Kauhajoki

talous- ja henkilöstöjohtaja

Vuorinen Eeva
"Eri alueilla vaikuttavat erilaiset tarpeet ja arvotukset. Puheenjohtajan yhtenä tehtävänä on löytää keskustalaiseen jäsenkenttään yhdistäviä normeja, jotka ohjaavat toimintaamme. Vahva ja osallistava ruohonjuuritason työ on toiminnan pohja. Siksi Katri Kulmuni."
Vuorinen Eeva, Savonlinna

Leinonen Antti
”Katri on vankkumaton alueiden vahva puolustaja, joka uskoo parempaan tulevaisuuteen. Kannatan osaavaa ja päämäärätietoista Katria puheenjohtajaksi."
Leinonen Antti, Tornio

insinööri, AMK

Malmiharju Tapio
"Katrille suon mahdollisuuden korjata kansanliike ihmisen näköiseksi"
Malmiharju Tapio, Orimattlia

Köngäs Pirkko
"Katri on koko Suomen kannusttava voima Utsjoelta aina Hankoon saakka. Katrin nuorekkaan tarmokkaalla otteella uskon keskustan kannatuksen lähtevän nousuun. Katrin monipuoliselle kielitaidolle ja yhteistyölle löytyy käyttöä yli puoluerajojen. Keskusta tarvitsee kokoavan voiman, reippaan, raikkaan, topakan ja luottamusta nauttivan puheenjohtajan."
Köngäs Pirkko, Siilinjärvi

Könttä Joonas
"Keskusta tarvitsee nyt johtajaa, joka vie puolueen kertarysäyksellä kohti tulevaisuutta, mutta samalla tuntee kansanliikkeen perinteikkäät juuret. Näistä syntyy se kivijalka, joka vie keskustan kohti suurimman puolueen asemaa jälleen kerran."
Könttä Joonas, Jyväskylä

Kansanedustaja

Keskitalo Pigga
"Kannatan Katri Kulmunia seuraavaksi Keskustan puheenjohtajaksi hänen vankkumattoman keskustalaisen maailmankuvansa takia. Hän puolustaa koko Suomen arvoja. Tässä tilanteessa paluu Keskustan juurille on tärkeää. Katri on juuri oikea henkilö vaativaan tehtävään."
Keskitalo Pigga, Enontekiö

Manninen Hannes
”Katri on määrätietoinen ja rohkea aatteellinen linjanvetäjä, joka kuuntelee ja sitoutuu yhteisiin päätöksiin. Hän on kielitaitoinen ja kansainvälisyyteen kasvanut karsimaattinen monilahjakkuus. Tuen vahvasti hänen valintaansa.”
Manninen Hannes

Kaupunkineuvos, entinen kuntaministeri

Mäntysaari Maria
"Katrilla on taitoa kohdata ihminen, tietoa yhteiskunnasta sekä vahvat näkemykset maamme tulevaisuudesta."
Mäntysaari Maria, Haapavesi

Luokanopettaja

Vaara Pentti
”Olen asunut pitkään Torniossa ja tunnen sekä alueen että Katrin. Voin lämpimästi suositella osaavaa, reipasta ja kuuntelevaa Katria”
Vaara Pentti, Oulu

Lappli-talot Oy:n entinen toimitusjohtaja

Martimo Sauli
"Keskusta tarvitsee pitkäjänteisen poliitikon keulahahmokseen. Katri on osoittautunut juuri sellaiseksi ja edennyt poliittisella urallaan pitkäjänteisesti askel askeleelta menestyksekkäästi nykyisiin tehtäviin puolueen varapj:ksi ja elinkeinoministeriksi."
Martimo Sauli, Simo

energia-alan yrittäjä

Anttila Sirkka-Liisa
"Keskusta on historiansa yhdessä vaikeimmista haasteista. Tästä uuteen nousuun lähteminen vaatii tulevaisuuden toivon näköalan luomista vahvasti omaan aat- teemme ja arvojemme pohjalta. Kuunnelkaa nuoria sanoi edesmennyt valtioneuvos Johannes Virolainen. Nuorissa on puolueen tulevaisuus. Nyt tarvitaan uusia raikkaita ajatuksia ja uusia tuoreita ihmisiä. Puolueen menestys on tänään aikaisempaa paljon enemmän puheenjohta- jan persoonan ja osaamisen varassa. Katri täyttää nämä odotuksemme. Kannatan Katrin valintaa, koska hän on vahvatahtoinen, päättäväinen mutta samalla yhteistyökykyinen johtaja."
Anttila Sirkka-Liisa, Forssa

ministeri

Kaisanlahti Janne
"Urho Kekkosen perintöä vaalivan puolueen tulee olla aktiivinen ulkopolitttisissa kysymyksissä. Katri ymmärtää ulkopolitiikan merkityksen ja Keskustan vastuun Suomen asioiden vaalimisessa niin itään kuin länteen kansalaistemme parhaaksi."
Kaisanlahti Janne

Lakimies, kirkkovaltuutettu

Koskinen Satu
"Katrissa yhdistyy asiaosaaminen ja sydämen sivistys. Poliittiset avaukset ovat ajassa tiukasti kiinni ja taustat on selvitetty hyvin. Hän ei syyllisty tyhjän puhumiseen. Hänen oma taustansa – tie Torniosta eduskuntaan ja Keskustan varapuheenjohtajaksi – kertoo myös Katrin päättäväisyydestä. Välimatka ei ole este, kun tahtoa löytyy. Erityisesti pidän siitä, että Katri kiertää ahkerasti tapaamassa Keskustalaisia eri puolella Suomea ja kuuntelee. Kentän viesti menee eteenpäin. Katri Kulmuni on minun ehdokkaani, kun Keskusta valitsee puheenjohtajan Kouvolassa."
Koskinen Satu, Karstula

Keski-Suomen Keskustan vpj ja maatalousyrittäjä, agrologi

Rönkkö Raimo Kalevi
"Esiintymiskykyisen ja osaavan Katrin meriitit ovat riittävät Keskustan nostamiseksi uuteen alkiolaiseen kukoistukseensa."
Rönkkö Raimo Kalevi, Somero

hanuristi, eläkeläinen

Saari Markku
"Katri on positiivinen, sanavalmis ja määrätietoinen osaava politiikan ammattilainen. Raikas, nuori, pärjää kaikkien kanssa. Ei ujostele eikä häkelly konkarien joukossa! Katrissa on ainesta!"
Saari Markku, Seinäjoki

Latvala Reijo
"Keskustan pitää olla tulevaisuuden puolue, ja se tarvitsee sen vuoksi johtoportaaseen selkeää nuorennusleikkausta ja erityisesti raikkautta, mutta myös visionääriä, jonka yhdistelmän vetäjänä Katri on paras mahdollinen henkilö"
Latvala Reijo, Haapajärvi

toimitusjohtaja

Vilho Junnola
"Minulla on ilo olla mukana Katrin tukijoukossa ja olen huomannut Katrin olevan rauhallinen, hyvä kuuntelija sekä hyväntahtoinen ihminen.Hänellä on aito halu auttaa ja viedä asioita eteenpäin. Kannatan lämpimästi Katria."
Vilho Junnola

Maanviljelijä

Aaltonen Helena
"Kielitaitoinen, karismaattinen ja esiintymiskykyinen Katri voi palauttaa Keskustan todelliseksi väyläksi vaikuttaa, osallistua ja muuttaa maailmaa."
Aaltonen Helena, Sotkamo

Kainuun Keskustanaisten pj.

Puro Kai
"Olen hämmästynyt siitä, kuinka tarmokkaasti Katri perehtyy ajamiinsa asioihin." 
Puro Kai

Opiskelija

Hieta Risto
"Tuen Katria puheenjohtajaksi, koska nyt on Keskustan muutoksen aika ja Katrilla on ehdottomasti parhaat mahdollisuudet toteuttaa todellinen muutos. Mitään juhlapuheita ja komeita lupauksia ei nyt tarvita, vaan oikeita tekoja. Katri on nuori ja innokas, mutta samalla myös osaava ja taitava. Lisäksi hän osaa ottaa huomioon myös muut ihmiset. Se on erinomaisen tärkeätä, koska yksin ei paraskaan mestari kauan pärjää."
Hieta Risto, Tampere

Kuntsi Tuulia
"Katri ottaa haltuun asiat erittäin nopeasti ja osaa tarkastella niitä keskustalaisen aatteen näkökulmasta aidosti ja raikkaasti."
Kuntsi Tuulia, Jyväskylä

Veijo Tommila
"Arvostan keskustan alkuperäisten arvojen esiin nostoa ja maaseudun elinvoimasta huolehtimisesta ja uskon Katrin olevan pystyvin em. arvoja edistämään."
Veijo Tommila, Karvia

työnjohtaja

Aittakumpu Pekka
"Olin Katrin kanssa neuvottelijana hallitusneuvotteluiden sosiaaliturvaa käsittelevässä ryhmässä. Opin tuntemaan häntä ja hänen toimintatapojaan. Katrilla on lämmin sydän, mutta hänellä on myös tahtoa ja voimaa. Hän on kova tekemään töitä ja vahva neuvottelija. Luotan häneen. Siksi kannatan Katria Keskustan puheenjohtajaksi."
Aittakumpu Pekka, Oulu

Nuutinen Sulo
"Olin Rovaniemellä hänen ensimmäisessä vaalitilaisuudessa ekakerralla, kun hän oli ehdokkaana,  Silloin sanoin: tämä tyttö menee pitkälle, enkä erehtynyt! Voimia ja onnea puheenjohtajakisaan. Met hävetään taas paljon, jos Katrista ei tulisi puheenjohtajaa."
Nuutinen Sulo, Haapavesi

Huhtanen Tapio
"Keskusta tarvitsee puheenjohtajan, jolla on rohkeutta kuunnella ja uudistaa. Katri on helposti lähestyttävä, aito alkiolainen, asiantunteva, kansainvälinen ja vahva aluepolitiikan puolustaja. Näillä perusteilla kannatan Katrin valintaa Suomen Keskustan puheenjohtajaksi."
Huhtanen Tapio, Noormarkku

Everstiluutnantti evp., Keskustan puoluevaltuuston jäsen

Lustig Matti
"Toimin aikanaan Katrin johtaman Lapin Keskustanuorten johtokunnan alaisena työntekijänä. Sain hänestä kuvan ahkerana, innostavana ja asiantuntevana keskusta-aatteeseen uskovana henkilönä."
Lustig Matti, Kuopio

FM, Lapin Keskustanuorten toiminnanjohtaja 2006-2008

Remes Enni
"Tutustuin Katriin, kun kuuluimme molemmat Lapin yliopiston ylioppilaskunnan edustajistoon. Hän on ahkera ja sanavalmis nuori nainen. Katri edustaa vahvaa maakuntien keskustalaisuutta."
Remes Enni

Taiteiden yo., kotiäiti

Kettunen Tuomas
"Katrissa korostuu aatteellisuus, juurevuus ja äärikeskustalaisuus. On aika tuoda Keskustaaate esille ihmisten ja alueiden näkökulmasta. Kannatan Katrin valintaa Keskustan puheenjohtajaksi."
Kettunen Tuomas, Kuhmo

Teemu Kalliokoski
”Katri on nopea omaksumaan asioita, neuvottelukykyinen ja katsoo tulevaisuutta mahdollisuuksien valossa.”
Teemu Kalliokoski

Koulutuslautakunnan puheenjohtaja

Elina Pusaa
"Katri on rempseä nuori nainen, joka kohtaa ihmisen aidosti."
Elina Pusaa

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuorten pj

Asikainen Katja
" Katri on esimerkki siitä, kuinka ihminen voi toimia samaan aikaan sekä globaalisti että lokaalisti. Sellainen näkökulma antaa avaimia sekä kotimaan että maailman suurten kysymysten ratkaisemiseen. Sen vähäisempää tehtävää ei Keskustalla voi tulevaisuudessakaan olla."
Asikainen Katja, Kitee

YTM, Suomen Keskustanuorten vpj. 2013-15

Maijala Eeva-Maria
"Olen tuntenut Katri Kulmunin pian kymmenen vuoden ajan. Olin vaalikaudella 2015-19 yhtä aikaa Katrin kanssa eduskunnassa, saman vaalipiirin kansanedustajina. Katriin saa oi luottaa, että hänen kanssaan sovitut asiat pitivät. Luottamus on kaiken poliittisen yhteistyön perusta. Jos toiseen ei voi luottaa, niin hankala on mitään merkityksellistä tehdä. Katri edustaa vahvojen alueiden Suomeen perustuvaa yhteiskunnallista ajattelua. Sitä Keskustassa nyt tarvitaan."
Maijala Eeva-Maria, Savukoski

agrologi, varatuomari, kansanedustaja 2011-19

Vepsä Tuure
"Katri on ehdokkaista tuorein kasvo, juuri sellainen jota 2020 luvun Keskusta kaipaa ja tarvitsee. Hänellä ei ole poliittista, eikä muuta kiviriippaa harteillaan. Katri on ulospäin suuntaununut, sekä idän että lännen, ja varsinkin Suomen aluepolitiikan osaaja."
Vepsä Tuure, Raisio

Kuikka Seija
"Katri on kuin Suomi-neito: liike eteenpäin, mutta menneisyyttä ja juuria arvostaen ja kunnioittaen. Parasta Katrissa on positiivinen ”kyllä tastäkin selvitään” asenne. Tässä peruskeskustalaisessa asenteessa yhdistyy ylisukupolvisuus, vastuullisuus, luovuus, tulevaisuudenusko ja me-henki. Tällaista asiapitoista nuorta energiaa Keskusta nyt tarvitsee."  
Kuikka Seija, Mikkeli

Etelä-Savon Keskustanaisten puheenjohtaja, Mikkelin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja

Niemi Anne
"Katrin valinta on  alku uuteen nousuun. Katrin asenne ja raikas olemus antavat meille kaikille suomalaisille toivon valoisasta tulevaisuudesta."
Niemi Anne, Vimpeli

Ripatti Alpi
"Nuori, raikas, osaava ja kokoava poliitikko, jonka karisma menee suoraan tunteisiin ilman politiikan vanhoja painolasteja."
Ripatti Alpi, Vantaa

Ojaniemi Kati
"Keskusta tarvitsee valovoimaisen, vahvalta aatepohjalta puoluetta uuteen nousuun luotsaavan puheenjohtajan. Siksi Katri Kulmuni."
Ojaniemi Kati, Seinäjoki

kaupunginvaltuutettu, koulutoimenjohtaja

Kähkönen Irma
"Valoisa, asioista selvää ottava ja tulevaisuuteen uskova Katrimme."
Kähkönen Irma

Erikoissairaanhoitaja

Valkeinen Matti
"Kun oman alueemme Annika Saarikko hyvissä ajoin ilmoitti nyt valitsevansa lapset etusijalle, minun oli helppo asettua Katrin kannattajaksi. Puolue tarvitsee nyt työtä pelkäämättömän johtajan. Olen jo vuosia seurannut Katrin toimintaa ja arvostan mm. sitä, että hän kuuntelee tarkasti silmiin katsoen, mitä toisella on sanottavaa ja sen jälkeen rauhallisesti kertoo oman näkemyksensä ko. asiasta."
Valkeinen Matti, Lokalahti

seminologi, puoluevaltuuston jäsen

Luonua-Bajrami Miia
”Samassa paketissa tuoreita ajatuksia ja kosolti kokemusta. Hän on kansainvälinen ja kielitaitoinen sekä asiallinen ja ammattitaitoinen. Katri Kulmuni peräpohjalaisine juurineen on varma valinta.”
Luonua-Bajrami Miia, Tornio

KM

Pokela Ilmari
"Jos Katrilla olisi ikää enemmän, sanoisin, että siinä on topakka Pohjan akka. Katri on valmis olemaan vaikka suihtenae päihtänäe vesikelkkanae."
Pokela Ilmari, Kajaani

Opiskelija, portsari