Katrista matkan varrella sanottua

Pokela Ilmari
"Jos Katrilla olisi ikää enemmän, sanoisin, että siinä on topakka Pohjan akka. Katri on valmis olemaan vaikka suihtenae päihtänäe vesikelkkanae."
Pokela Ilmari
Sanna Panula
"Katrin positiivisuus ja tekemisen meininki on tarttuvaa. Katrin rehellisyys ja reiluus iskee pohjalaiseen sydämeen."
Sanna Panula
Ylimaa Markus
"Keskusta on noussut eduskuntavaalien neljänneltä sijalta takaisin kärkikahinoihin. Seuraavan ratkaisevan askeleen ottaminen vaatii kuitenkin rohkeita tekoja. Katrin tunnen pitemmältä ajalta, ja hän kyllä vastaisi tähän huutoon."
Ylimaa Markus
Manninen Hannes
”Katri on lahjakas, kielitaitoinen nuori mutta jo kokemusta omaava tulevaisuuden vahva poliitikko. Tuen vahvasti hänen valintaansa.”
Manninen Hannes
Junes-Leinonen Marianne
Katri on tahtonainen Meri-Lapista. Katri perehtyy asioihin ja pystyy katsomaan kauas, mutta silti näkemään lähelle. Katria helppo tukea, koska hän on paras ehdokas.
Junes-Leinonen Marianne
Ilola Martti
"Katri Kulmuni on määrätietoisesti ja vastuullisesti työtehtäviinsä sitoutuva nainen. Hän tuntee isänmaan erityispiirteet ja tarpeet, niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla. Katrin korkea moraali, rohkeus ja keskustelutaito muodostavat ihmisten välisen yhteistyön tuloksellisuutta."
Ilola Martti
Jäätteenmäki Anneli
”Katri on eteenpäin katsova ja asioista selvää ottava lappilainen, jolla on arvot paikallaan.”
Jäätteenmäki Anneli
Puro Kai
"Olen hämmästynyt siitä, kuinka tarmokkaasti Katri perehtyy ajamiinsa asioihin." (2014 vpj-kampanja)
Puro Kai
Vaara Pentti
”Olen asunut pitkään Torniossa ja tunnen sekä alueen että Katrin. Voin lämpimästi suositella osaavaa, reipasta ja kuuntelevaa Katria pohjoissuomalaiseksi edustajaksemme.”
Vaara Pentti
Kähkönen Irma
"Valoisa, asioista selvää ottava ja tulevaisuuteen uskova Katrimme."
Kähkönen Irma
Peisa Antti
"Katri on aivan mahtava, tsemppiä vaaleihin!"
Peisa Antti
Jakola Iiris
"Katri on avarakatseinen, erilaisista ihmisistä ja asioista kiinnostunut politiikko. Arvostan hänen osaamisen ja kiinnostuksen monipuolisuutta: kokemusta kunta- ja aluepolitiikasta, kielitaitoa sekä ymmärrystä kansainvälisestä politiikasta."
Jakola Iiris
Pekkarinen Mauri
”Reipas Katri on aidosti innostunut Lapin kehittämisestä, uskaltaa pitää rehdin aluepolitiikan puolta, haluaa tehdä parhaansa heikoimpien hyväksi ja omaa vahvan tahdon. Katrissa on niin sanotusti paketti kasassa.”
Pekkarinen Mauri
Pirkko Jauhojärvi
"Katri on reipas ja sanavalmis Lapin tyttö. Hänen nousunsa varakansanedustajaksi 23-vuotiaana vaikeissa olosuhteissa vakuutti minut. Kuntapäättäjänä hän on johtanut taitavasti kotikaupunkinsa kaupunginvaltuustoa ja puolustanut lähidemokratiaa ja kuntien itsenäisyyttä."
Pirkko Jauhojärvi
Maria Kaisa Aula
”Olin Katrin kanssa kampanjatilaisuuksissa Tervolassa ja Ylitorniolla.  Se oli mukava kokemus. Katri on innokas ja sanavalmis nuori, jolla on hyvät verkostot maakunnassa ja pääkaupungissakin. Hän osaa kohdata ihmisiä ja selvittää asioita Lapin kannalta. Hänestä tulee aikaansaava edustaja Arkadianmäelle!” 
Maria Kaisa Aula
Ponkala Markku
”On ollut suuri puute, ettei viime vaaleissa valittu ketään Meri-Lapista Arkadianmäessä. Katrin läpimeno jäi vain 276 äänen päähän. Katri on ottanut kaupunginvaltuuston puheenjohtajan tehtävät nopeasti haltuun. Katri on valmis edustamaan meitä myös eduskunnassa. Nyt ei jätetä Katria varalle!”
Ponkala Markku
Raimo Ronkainen
Kiitos Katri kuluvan valtuustokauden hyvästä yhteistyöstä. On ollut helppo työskennellä rehdin, suoraselkäisen ja yhteistyökykyisen valtuuston puheenjohtajan kanssa. Toivon sinulle henkilönä menestystä tulevissa eduskuntavaaleissa ja vilpittömästi toivon sinun pääsevän Arkadianmäelle ajamaan Tornion ja lähialueen asioita. Olisi tosi mukava, että Torniollakin olisi oma valtiopäiväedustaja, kun Haaparannallakin on. 
Raimo Ronkainen
Mäntysaari Maria
"Katrilla on taitoa kohdata ihminen, tietoa yhteiskunnasta sekä vahvat näkemykset maamme tulevaisuudesta."
Mäntysaari Maria
Elina Pusaa
"Katri on rempseä nuori nainen, joka kohtaa ihmisen aidosti."
Elina Pusaa
Tamminen Birgitta
”Tutustuin Katriin rajayhteistyön merkeissä TornioHaaparannalla. Ensiajatukseni olikin, että siinä on ihminen – nainen -, joka menee pitkälle. Nuori, innostunut, empaattinen, omaa loistavan kielitaidon ja vieläpä rajaseudun oma luomukasvatti! Lappi ja Suomi tarvitsevat juuri Katrin tapaisia nuoria ja innostuneita ihmisiä, jotka saavat asioita tapahtumaan. Nyt on Katrin aika!”
Tamminen Birgitta
Luonua-Bajrami Miia
”Samassa paketissa tuoreita ajatuksia ja kosolti kokemusta. Hän on kansainvälinen ja kielitaitoinen sekä asiallinen ja ammattitaitoinen edustajaehdokas. Hänellä on halu turvata ja kehittää maakuntamme palveluja ja koulutusmahdollisuuksia. Katri Kulmuni peräpohjalaisine juurineen on varma valinta. Siksi äänestän Katria!”
Luonua-Bajrami Miia
Ylitalo Eero
”Katri on minulle tullut tutuksi aktiivisessa järjestötoiminnassa sekä myös kilpakumppanina vaalikentillä. Hänen vahvuutensa ovat yhteistyökykyisyys, kansainvälisyys, laajakatseisuus ja ennen kaikkea inhimillisyys. Katrin luontainen ominaisuus kuunnella ja arvostaa myös poikkeavia mielipiteitä on luonteenpiirre, joka yhdessä vahvan tietopohjan kanssa antaa hyvät valmiudet ottaa vastaan vaativiakin tehtäviä.”
Ylitalo Eero
Kinnunen Enni
"Tutustuin Katriin, kun kuuluimme molemmat Lapin yliopiston ylioppilaskunnan edustajistoon. Hän on ahkera ja sanavalmis nuori nainen. Katri edustaa vahvaa maakuntien keskustalaisuutta."
Kinnunen Enni
Alakuijala Annikki
Katri on nuori, osaava ja asioihin paneutuva nainen. Osaa myös tuoda asiat hyvin ymmärrettävästi esille. Äänestämällä Katria äänesi ei mene hukkaan.
Alakuijala Annikki
Alatalo Markku
”Asioita on paljon, jotka ovat saaneet minut vakuuttumaan siitä, että Katri on seutukuntamme kannalta ylivoimainen ehdokas. Katrissa yhdistyy nuoruus, älykkyys, rehellisyys, avarakatseisuus ja ennenkaikkea Katri ottaa huomioon maakuntamme asiat ja ihmiset, sekä edunvalvonnan kokonaisuutena, eikä pelkästään taajamakeskeisenä. Lappi ja Meri-Lappi tarvitsevat juuri hänenlaistaan edustajaa! Edellisissä vaaleissa olin Simoskan Mikan tukijoukoissa ja kierrellessämme maakuntaa tulin myös vakuuttuneeksi siitä, että Katri oli epäitsekkäin ehdokas joka silloin mukana oli. Hänen ajatuksensa ja aatteensa on varmasti ennen muissa ja muiden hyvinvoinnissa kun omassa.”
Alatalo Markku
Kaisanlahti Janne
"Urho Kekkosen perintöä vaalivan puolueen tulee olla aktiivinen ulkopolitttisissa kysymyksissä. Katri ymmärtää ulkopolitiikan merkityksen ja Keskustan vastuun Suomen asioiden vaalimisessa niin itään kuin länteen kansalaistemme parhaaksi."
Kaisanlahti Janne
Honkonen Petri
"Katri ymmärtää kenttätyön merkityksen. Hän on välitön persoona ja ihmisten kohtaaminen hänelle on luontevaa."
Honkonen Petri
Teemu Kalliokoski
”Katri on nopea omaksumaan asioita, neuvottelukykyinen ja katsoo tulevaisuutta mahdollisuuksien valossa.”
Teemu Kalliokoski
Tarja Perälä
"Itälappilaisena tiedän, mikä merkitys Venäjän kaupalla ja matkailulla on Suomelle. Katrilla on vahva osaaminen Venäjän suhteista ja osaa pitää samalla tiukasti kiinni kansallisista eduistamme."
Tarja Perälä
Leinonen Antti
”Katri on vankkumaton pohjoisen puolesta puhuja sekä alueiden vahva puolustaja, joka uskoo parempaan tulevaisuuteen. Osaavana ja päämäärätietoisena naisena Katrista tulee loistava kansanedustaja.”
Leinonen Antti
Saarikko Annika
"Katri on kunnianhimoinen ja asioihin perehtyvä. Arvomaailma on vahvan alkiolainen ja sydän aina Lapin puolella.  Suomi tarvitsee uuden suunnan; ratkaisuja ja rohkeutta. Katri osaa olla muutoksentekijä."
Saarikko Annika
Rättyä Kaisa
”On aika tehdä muutoksen kevät. Nykyinen hallitus on epäonnistunut kaikissa suurissa hankkeissa.Vaalien jälkeen valittava eduskunta joutuu tekemään myös edellisen hallituksen tekemättä jääneet työt. Lappi ja Meri-Lappi tarvitsevat osaavia puolestapuhujia uuteen eduskuntaan Katri Kulmuni on Tornion kaupungin valtuuston puheenjohtajana perehtynyt erityisesti sekä Lapin että Meri-Lapin asioihin. Tämä tehtävä on antanut hänelle vankkaa kokemusta yhteiskunnallisten asioiden hoidosta ja tuonut myös laajasti näkyvyyttä valtakunnan politiikassa.”
Rättyä Kaisa
Tahkola Maija
"Katri on iloinen, mukava ja kuunteleva persoona. Pohjoisen ihmisenä tuo maakuntien näkökulmaa."
Tahkola Maija
Plosila Hanna
"Meitä on monenlaisia. Asutaan eri paikossa. Elämäntilanteet vaihtelevat. Arvostin Katrissa sitä, että hän pysähtyy aidosti kuuntelemaan jokaista ja haluaa tehdä politiikkaa, jossa kaikki ovat yhtä tärkeitä."
Plosila Hanna
Jarva Marisanna
"Katri Kulmuni on sanavalmis, päämäärätietoinen ja silti poikkeuksellisen empaattinen poliitikko. Katri on yllättänyt monet myös osaamisellaan ja kannatuksellaan eri vaaleissa ja tekee sitä myös jatkossa."
Jarva Marisanna
Vilho Junnola
Minulla on ilo olla mukana Katrin tukijoukossa ja olen huomannut Katrin olevan rauhallinen, hyvä kuuntelija sekä hyväntahtoinen ihminen.Hänellä on aito halu auttaa ja viedä lappilaisten asioita eteenpäin.Kannatan lämpimästi Katria edustamaan pohjoista.
Vilho Junnola
Teppo Säkkinen
"Katri on sukupolvensa näköinen - juuret kotimaaperässä, mutta maailmaa nähnyt ja avarakatseinen. Katri on rohkea alueellisuuden ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolenpitäjä."
Teppo Säkkinen
Rättyä Kaisa
"Katrilla on terve asenne ja peruskestustalaiset aatteet. Hän tulee selviytymään tilanteesta kuin tilanteesta kotimaassa ja maailmalla. Siksi kannatan Katria."
Rättyä Kaisa
Könttä Joonas
"Katrin idänpolitiikan asiantuntijuus ja vahva maakuntia puolustava linja ovat tehneet minuun lähtemättömän vaikutuksen. Tätä osaamista Suomi tarvitsee."
Könttä Joonas
Mäkynen Jouni
"Katri on suoraselkäinen nainen, jollaista Keskusta tarvitsee."
Mäkynen Jouni
Imporanta Aulikki
"Katri on nainen on oikeat periaatteet yhteiskuntamme asioiden hoitamiseen. Hän on oikeudenmukainen ja avoin. Katri on kiinnostunut ympäristökysymyksistä, joiden syvällinen ymmärtäminen on meille lappilaisille tärkeää. Katrilla on tahtoa ja taitoa ajaa Lapin asioita."
Imporanta Aulikki
Tarkka Minna
"Kuas se ottaa vastuun, ko Keskustan Tornion kunnallisjärjestön edustajia pyyethään Tornion nuorisoneuvoston tapahtumaan? atri. Kuas se tekkee simmaa, ko järjestethään Vihreävappu? Katri. Kuas soon AINA läsnä, ko kunnallisjärjestön johtokunnan möötejä piethään. Katri.."
Tarkka Minna
Rundgren Mikko
"Kävin kuuntelemassa Katrin puhetta vuoden 2011 eduskuntavaalien kiertueella. Katsottiin vaimon kanssa, että tuosta saattaa tulla tosi tyär!"
Rundgren Mikko
Pelttari Pekka
"Katri on nuori, älykäs, kielitaitoinen ja kirjallisesti tuottoisa keskustalaisen aatteen jalostama henkilö, joka ajattelee globaalisti, toimii paikallisesti ja vaikuttaa kansallisesti." (2014 vpj-kampanja)
Pelttari Pekka
Pauna Matti
Opin tuntemaan Katrin yhteismatkalla itärajan taakse Kantalahteen. Sen jälkeen olen Katria tavannut useita kertoja. Katri on paitsi iloinen, myös rauhallinen ja valtavan kielitaitoinen. Katri kuuntelee muita ja miettii asiat ennen kuin linjaa.
Pauna Matti
Rusanen Juha-Pekka
"Nuoresta iästä huolimatta Katri on osaava ja kokenut politiikan tekijä."
Rusanen Juha-Pekka
Valkonen Asta
"Katri on nuori itsenäisesti ajatteleva ehdokas. Hänellä on yhteistyökykyä ja taito kuunnella myös muiden näkemyksiä. Katri on harkitseva, linjakas ja hän osaa perustella mielipiteensä."
Valkonen Asta
Tytti Isohookana-Asunmaa
"Pohjoisesta tulee valoa ja voimaa, sitä Keskusta nyt tarvitsee. Kuuntele, mitä Katrilla on sanottavaa."
Tytti Isohookana-Asunmaa
Kurvinen Antti
"Olen oppinut tuntemaan Katrin ahkerana ja päämäärätietoisena naisena. Katri on vuosien varrella kasvanut, kehittynyt ja opiskellut asioita."
Kurvinen Antti
Rantakangas Olli
"Keskusta on osoittanut olevansa jälleen suurten puolueiden joukossa. Tunnen Katrin pitkältä ajalta ja uskallan suositella muillekin."
Rantakangas Olli
Kuismanen Laura
"Katri olisi hyvä kansanedustaja, koska hänellä on nuoresta iästään huolimatta runsaasti kokemusta erilaisten luottamustehtävien hoitamisesta ja toisaalta pitkä poliittinen ura edessään. Katri paneutuu asioihin huolella ja on aidosti kiinnostunut myös pohjoisen asioista. Hän on aktiivinen ja sanavalmis ja hoitaa huolella sen, mihin ryhtyy. Katri olisi mielestäni oikea ihminen edustamaan meitä lappilaisia, koska hän perehtyy asioihin ja viitsii nähdä vaivaa päämääriensä eteen!"
Kuismanen Laura
Engman Marja
"Katri vaikuttaa mukavalta ja topakalta pohjoisen tytöltä, jolla on arvot kohdallaan ja realistiset ajatukset kansanliikkeemme ja maamme kehittämisestä."
Engman Marja
Mäläskä Markku
”Katri tietää paljon asioita ja kertoo selkeästi ja ymmärrettävästi. Kokenut yhteisten asioiden hoitaja. Katria on helppo lähestyä ja hän arvostaa kaikkia, hän on luotettava ja ystävällinen.”
Mäläskä Markku
Lustig Matti
"Toimin aikanaan Katrin johtaman Lapin Keskustanuorten johtokunnan alaisena työntekijänä. Sain hänestä kuvan ahkerana, innostavana ja asiantuntevana keskusta-aatteeseen uskovana henkilönä."
Lustig Matti