8.6.2014

Kiertue: Paneelit Haapavedellä ja Ylivieskassa

Kansanedustaja Antti Rantakangas veti Haapaveden paneeliin erittäin hyvällä otteella. Kiinnostuksen kohteina olivat mm. se, miten nuorilla jää aikaa perhe-elämään. Nivalalainen Kerttu Saalasti antaa tästä hyvän esimerkin. Viiden lapsen äiti niin vain eteni päättäjäksi. Mikäli näin ei olisi aikoinaan edelläkävijät toimineet, olisi Suomi varmasti kovin erinäköinen tänä päivänä. Haapavedellä on myös Suomen suurin turvevoimala, josta kaupunki on selvästi ylpeä. Kotimainen energia tuo työtä ja toimeentuloa lähialueelle.

Yleiskysymyksiä tuli runsaasti, niissä pohdittiin etenkin varapuheenjohtajan kiertämistä, jota pidettiin aivan keskeisenä tehtävän hoitamisessa.

Pyrin tehtävään osin sen juuri vuoksi, että siinä pääsee tapaamaan ihmisiä ja kiertämään. Minulla ei ole rajoitetta kulkemiselle. Olen varapuheenjohtajakampanjan aikana pyrkinyt kiertämään mahdollisimman monella alueella ja jatkaisin tätä varmasti varapuheenjohtajana.

Keskustan puoluejohdon on liikuttava aktiivisesti ympäri maata, kohdattava jäsenistömme toiveineen, huolineen ja kysymyksineen. Puolue on ihmisiä varten eikä päinvastoin. Maisteriopinnotkin saan suoritettua loppuun kesän aikana.

 

Katrista matkan varrella sanottua

"Katri on sukupolvensa näköinen - juuret kotimaaperässä, mutta maailmaa nähnyt ja avarakatseinen. Katri on rohkea alueellisuuden ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolenpitäjä."