4.4.2016

Katri Kulmuni kisaa Keskustan varapuheenjohtajuudesta

Kansanedustaja Katri Kulmuni lähtee ehdokkaaksi Keskustan varapuheenjohtajakisaan.

- Olen saanut paljon pyyntöjä ja kannustusta ympäri maata, Katri Kulmuni, kertoo. - Olen käytettävissä puoluejohtoon, jos kenttäväkemme niin puoluekokouksessa tahtoo. Ennen puoluekokousta tulen käymään tapahtumissa kaikissa Keskustan piireissä. Haluan tavata mahdollisimman paljon ihmisiä ja keskustella heidän kanssaan puolueen tilasta.

TIEDOTE                                                                                                                    

KATRI KULMUNI KISAAN KESKUSTAN VARAPUHEENJOHTAJUUDESTA

Peräpohjolan Keskustanaiset: Puoluejohtoon tarvitaan nyt vahvasti aatteellinen nuori nainen

Kansanedustaja Katri Kulmuni lähtee ehdokkaaksi Keskustan varapuheenjohtajakisaan. Esityksen Kulmunin ehdokkuudesta on tehnyt Peräpohjolan Keskustanaisten piirijärjestö.

- Olen saanut paljon pyyntöjä ja kannustusta ympäri maata, Katri Kulmuni, kertoo. - Olen käytettävissä puoluejohtoon, jos kenttäväkemme niin puoluekokouksessa tahtoo. Ennen puoluekokousta tulen käymään tapahtumissa kaikissa Keskustan piireissä. Haluan tavata mahdollisimman paljon ihmisiä ja keskustella heidän kanssaan puolueen tilasta.

- Tavoitteeni on kehittää Keskustan järjestödemokratiaa. Aatteen pitää näkyä poliittisissa teoissa ja puolueemme jäsenten on voitava vaikuttaa puolueen toimintaan. Järjestökoneistoamme on kehitettävä siltä pohjalta, että alkiolainen keskusta-aate on kaiken toimintamme polttoainetta. Puolueen tulevaisuuskeskustelua on käytävä jatkuvasti. Käynnissä oleva periaateohjelmatyö tarjoaa tähän erinomaiset mahdollisuudet.

Peräpohjolan Keskustanaisten kannanoton mukaan Katri Kulmuni pitäisi varapuheenjohtajana esillä Keskusta-liikettä yhdistäviä arvoja.

- Vahva aluepolitiikka, köyhän ihmisen asia ja Keskustan näkeminen sivistysliikkeenä ovat Katrin ideologisen ajattelun ydintä. Erilaisia kansainvälisiä tehtäviä hoitanut ja kansainvälisiä suhteita opiskellut, viittä kieltä puhuva Katri vahvistaisi myös puoluejohdon ulkopoliittista osaamista, Peräpohjolan Keskustanaiset toteavat.

28-vuotias Kulmuni valittiin eduskuntaan viime keväällä Lapin äänikuningattarena. Hän on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden kandidaatti ja hän toimii tällä hetkellä mm. Tornion kaupunginvaltuuston puheenjohtajana. Aikaisemmin hän on ollut mm. Lapin Keskustanuorten puheenjohtaja ja kuulunut Keskustan puoluevaltuustoon.

 

Lisätietoja:

Katri Kulmuni

puh. 044 2555 903

katri.kulmuni@eduskunta.fI

 

kampanjapäällikkö, Peräpohjolan Keskustanaisten pj.

Tuija Palosaari

puh. 040 5954 475

tuija.palosaari@tornio.fi

Lapin yliopistoon tarvitaan varhaiskasvatuksen opettajakoulutus

19.3.2023

Opettajien ammattijärjestön Lapin piirin vaalipaneelissa 17.3. otin kantaa vaka-opettajien koulutukseen.

 

Lue lisää
Lapin elinkeinot rinnakkain

18.3.2023

Lappi on valtavan monipuolinen. On koskematonta erämaata ja Suomen suurimpia luonnonsuojelualueita.

Samalla väkiluku on hiljalleen laskenut vuosikymmeniä.

Suunnan kääntäminen onnistuu vain työn kautta.

Lappi elää niin teollisuudesta, matkailusta, maa- ja metsätaloudesta, poroista, rajakaupasta.

Meidän tehtävä on yhdistää tämä kaikki.

Tehdään työtä, jotta Lappi tarjoaa elämisen edellytykset tulevillekin sukupolville.

Lue lisää
Eduskuntavaalivideo: Lapin sitkeää tekoa

15.3.2023

Uskallan väittää, että Lappiin liittyvissä asioissa minua ei viilata linssiin. Teollisuutta puolustan ja osaan puolustaa lujaa, matkailua edistän, tajuan talouden ja luonnon reunaehdot. Osaan ottaa turpaankin. Sekin on politiikassa yllättävän tärkeä taito. Vaikeina hetkinä ei pidä jäädä maahan makaamaan, vaan sieltä on aina noustava. Osalle varmasti ärsytykseen asti puolustan kotimaakuntani ihmisten oikeutta elämäntapaansa, koulutukseen ja työllisyysmahdollisuuksiin. Tällä linjalla aion jatkaa, jos kansa suo. Sie päätät, jatkuuko työ.

Lue lisää
Laitetaan uutta putkeen Lapin liikennehankkeiden puolesta!

10.3.2023

Yhteistyöllä olemme saaneet monia tärkeitä Lapin hankkeita aikaiseksi. Valtatie 4 Oulun ja Simon välillä tulee kuntoon. Simon risteyksetkin tulevat valmiiksi. Kemin Ajoksen satama syvätään ja raide Suomesta Ruotsiin sähköistetään.

Nyt on uusien hankkeiden vuoro. Kolarin rata täytyy sähköistää, Käsivarrentie kunnostaa ja monia Itä-Lapin hankkeita saada eteenpäin.

 

Sie päätät, jatkuuko työ!

Lue lisää
Sie päätät, jatkuuko työ!

3.3.2023

Työhuoneen ovi on nyt suljettu ja kuukauden kuluttua tiedämme, saanko sen jälleen avata.

Lue lisää
Emme saa unohtaa, mitä Ukrainassa tapahtuu

24.2.2023

Venäjän hyökkäyssodan alkamisesta Ukrainaan on tänään kulunut vuosi.

Lue lisää

Katrista matkan varrella sanottua

"Katri on juurensa tunteva, tarmokas ja kompromissikykyinen, työtä pelkäämätön nainen, jolla on sydän paikallaan. "Ei ole järki iässä, se on päässä." -Katri käyttää päätään ajatteluun; se ei ole vain koristeena. Mielestäni Katri on kiinnostava persoona, kielitaitoinen ja ymmärtää keskustalaisen aluepolitiikan juuri samalla tavalla kuin minäkin. Ei yksinäinen puu valkeeta ota, sanotaan. Katri ei pysty yksin nostamaan Keskustan kannatusta viiden vuoden takaisiin lukemiin, mutta minä uskon, että hän on juuri oikea henkilö johtamaan Keskustaa tässä ajassa."