7.4.2018

Kansanedustaja Katri Kulmuni tavoittelee jatkoa Keskustan varapuheenjohtajana

- Kahden vuoden aikana minulle on muodostunut hyvä kuva siitä, mitä Keskusta tarvitsee. Kiteytän ne tulevaisuuteen ja toimintaan, Kulmuni sanoo.

- Kahden vuoden aikana minulle on muodostunut hyvä kuva siitä, mitä Keskusta tarvitsee. Kiteytän ne tulevaisuuteen ja toimintaan, Kulmuni sanoo.

Keskusta on tulevaisuusliike. 

Keskustan täytyy antaa vastauksia siihen, miten tulevaisuuden työ ja toimeentulo sovitetaan yhteen. 

Keskustan pitää näyttää tietä, miten ekologinen murros tehdään ja miten Suomi pääsee irti saastuttavista kivihiilestä ja öljystä kohti puhtaita ratkaisuja.  

Keskustan pitää olla Suomen vaikuttavin poliittinen liike, jossa jokainen voi kokea ylpeyttä omasta kotiseudustaan, tuntea osallisuutta ja vaikuttaa yhteiskuntaan. 

Keskusta on sivistysliike, joka vahvistaa ihmisten itseauttamiskykyä. Keskustan kautta osallistumisen pitää olla houkuttelevaa ja nykyaikaista. Jäsenten pitää päästä vaikuttamaan ajankohtaiseen politiikkaan ripeästi esimerkiksi jatkuvien jäsenkyselyiden ja ohjelmatyön kautta.

- Olen saanut olla matkassa sadoissa keskustalaisissa tilaisuuksissa ympäri Suomen. Tätä kentällä liikkumista haluan jatkaa seuraavatkin kaksi vuotta. Haluan olla tekemässä Keskustasta Suomen vaikuttavinta poliittista liikettä. Se vaatii katsetta tiukasti tulevaisuuteen, Kulmuni linjaa.

Keskustan puoluekokous järjestetään Sotkamossa 8.-10. kesäkuuta.

 

Lisätietoja: Katri Kulmuni, p. 044 2555 903

Katrista matkan varrella sanottua

"Keskustan pitää olla tulevaisuuden puolue, ja se tarvitsee sen vuoksi johtoportaaseen selkeää nuorennusleikkausta ja erityisesti raikkautta, mutta myös visionääriä, jonka yhdistelmän vetäjänä Katri on paras mahdollinen henkilö"