Katrista sanottua

 • Annikki Alakuijala

  Annikki Alakuijala

  Keminmaa Eläkeläinen

  Katri on nuori, osaava ja asioihin paneutuva nainen. Osaa myös tuoda asiat hyvin ymmärrettävästi esille. Äänestämällä Katria äänesi ei mene hukkaan.

 • Marianne Junes-Leinonen

  Marianne Junes-Leinonen

  Katri on tahtonainen Meri-Lapista. Katri perehtyy asioihin ja pystyy katsomaan kauas, mutta silti näkemään lähelle. Katria helppo tukea, koska hän on paras ehdokas.

 • Raimo Ronkainen

  Raimo Ronkainen

  Tornio Eläkeläinen (ent. kaupunginjohtaja)

  Kiitos Katri kuluvan valtuustokauden hyvästä yhteistyöstä. On ollut helppo työskennellä rehdin, suoraselkäisen ja yhteistyökykyisen valtuuston puheenjohtajan kanssa. Toivon sinulle henkilönä menestystä tulevissa eduskuntavaaleissa ja vilpittömästi toivon sinun pääsevän Arkadianmäelle ajamaan Tornion ja lähialueen asioita. Olisi tosi mukava, että Torniollakin olisi oma valtiopäiväedustaja, kun Haaparannallakin on. 

 • Vilho Junnola

  Vilho Junnola

  Tornio Maanviljelijä

  Minulla on ilo olla mukana Katrin tukijoukossa ja olen huomannut Katrin olevan rauhallinen, hyvä kuuntelija sekä hyväntahtoinen ihminen.Hänellä on aito halu auttaa ja viedä lappilaisten asioita eteenpäin.Kannatan lämpimästi Katria edustamaan pohjoista.

 • Matti Pauna

  Matti Pauna

  Ranua Eläkeläinen

  Opin tuntemaan Katrin yhteismatkalla itärajan taakse Kantalahteen. Sen jälkeen olen Katria tavannut useita kertoja. Katri on paitsi iloinen, myös rauhallinen ja valtavan kielitaitoinen. Katri kuuntelee muita ja miettii asiat ennen kuin linjaa.

 • Maria Kaisa Aula

  Maria Kaisa Aula

  Tervola Entinen lapsiasianvaltuutettu ja pitkäaikainen kansanedustaja

  ”Olin Katrin kanssa kampanjatilaisuuksissa Tervolassa ja Ylitorniolla.  Se oli mukava kokemus. Katri on innokas ja sanavalmis nuori, jolla on hyvät verkostot maakunnassa ja pääkaupungissakin. Hän osaa kohdata ihmisiä ja selvittää asioita Lapin kannalta.

  Hänestä tulee aikaansaava edustaja Arkadianmäelle!” 

 • Markku Alatalo

  Markku Alatalo

  Tervola Kunnanvaltuuston pj, ase- ja elektroniikkakorjaamon osastopäällikkö

  ”Asioita on paljon, jotka ovat saaneet minut vakuuttumaan siitä, että Katri on seutukuntamme kannalta ylivoimainen ehdokas.

  Katrissa yhdistyy nuoruus, älykkyys, rehellisyys, avarakatseisuus ja ennenkaikkea Katri ottaa huomioon maakuntamme asiat ja ihmiset, sekä edunvalvonnan kokonaisuutena, eikä pelkästään taajamakeskeisenä. Lappi ja Meri-Lappi tarvitsevat juuri hänenlaistaan edustajaa!

  Edellisissä vaaleissa olin Simoskan Mikan tukijoukoissa ja kierrellessämme maakuntaa tulin myös vakuuttuneeksi siitä, että Katri oli epäitsekkäin ehdokas joka silloin mukana oli. Hänen ajatuksensa ja aatteensa on varmasti ennen muissa ja muiden hyvinvoinnissa kun omassa.”

 • Mauri Pekkarinen

  Mauri Pekkarinen

  Jyväskylä, Kansanedustaja, pitkäaikainen ministeri

  ”Reipas Katri on aidosti innostunut Lapin kehittämisestä, uskaltaa pitää rehdin aluepolitiikan puolta, haluaa tehdä parhaansa heikoimpien hyväksi ja omaa vahvan tahdon.

  Katrissa on niin sanotusti paketti kasassa.”

 • Annika Saarikko

  Annika Saarikko

  Turku, Kansanedustaja

  "Katri on kunnianhimoinen ja asioihin perehtyvä. Arvomaailma on vahvan alkiolainen ja sydän aina Lapin puolella. 

  Suomi tarvitsee uuden suunnan; ratkaisuja ja rohkeutta. Katri osaa olla muutoksentekijä."

 • Hannes Manninen

  Hannes Manninen

  Tornio Kaupunkineuvos, entinen kuntaministeri

  ”Katri on lahjakas, kielitaitoinen nuori mutta jo kokemusta omaava tulevaisuuden vahva poliitikko.

  Tuen vahvasti hänen valintaansa.”

 • Miia Luonua-Bajrami

  Miia Luonua-Bajrami

  ”Samassa paketissa tuoreita ajatuksia ja kosolti kokemusta. Hän on kansainvälinen ja kielitaitoinen sekä asiallinen ja ammattitaitoinen edustajaehdokas. Hänellä on halu turvata ja kehittää maakuntamme palveluja ja koulutusmahdollisuuksia. Katri Kulmuni peräpohjalaisine juurineen on varma valinta. Siksi äänestän Katria!”

 • Pentti Vaara

  Pentti Vaara

  Oulu, Lappli-talot Oy:n entinen toimitusjohtaja

  ”Olen asunut pitkään Torniossa ja tunnen sekä alueen että Katrin. Voin lämpimästi suositella osaavaa, reipasta ja kuuntelevaa Katria pohjoissuomalaiseksi edustajaksemme.”

 • Markku Mäläskä

  Markku Mäläskä

  Tornio Eläkeläinen

  ”Katri tietää paljon asioita ja kertoo selkeästi ja ymmärrettävästi. Kokenut yhteisten asioiden hoitaja. Katria on helppo lähestyä ja hän arvostaa kaikkia, hän on luotettava ja ystävällinen.”

 • Teemu Kalliokoski

  Teemu Kalliokoski

  Tornio Koulutuslautakunnan puheenjohtaja

  ”Katri on nopea omaksumaan asioita, neuvottelukykyinen ja katsoo tulevaisuutta mahdollisuuksien valossa.”

 • Kaisa Rättyä

  Kaisa Rättyä

  Tornio Työterveyshoitaja

  ”On aika tehdä muutoksen kevät. Nykyinen hallitus on epäonnistunut kaikissa suurissa hankkeissa.Vaalien jälkeen valittava eduskunta joutuu tekemään myös edellisen hallituksen tekemättä jääneet työt. Lappi ja Meri-Lappi tarvitsevat osaavia puolestapuhujia uuteen eduskuntaan

  Katri Kulmuni on Tornion kaupungin valtuuston puheenjohtajana perehtynyt erityisesti sekä Lapin että Meri-Lapin asioihin. Tämä tehtävä on antanut hänelle vankkaa kokemusta yhteiskunnallisten asioiden hoidosta ja tuonut myös laajasti näkyvyyttä valtakunnan politiikassa.”

 • Birgitta Tamminen

  Birgitta Tamminen

  Oulu, Pohjoismaisten kielten lehtori, Oulun yliopisto

  ”Tutustuin Katriin rajayhteistyön merkeissä TornioHaaparannalla. Ensiajatukseni olikin, että siinä on ihminen – nainen -, joka menee pitkälle. Nuori, innostunut, empaattinen, omaa loistavan kielitaidon ja vieläpä rajaseudun oma luomukasvatti! Lappi ja Suomi tarvitsevat juuri Katrin tapaisia nuoria ja innostuneita ihmisiä, jotka saavat asioita tapahtumaan. Nyt on Katrin aika!”

 • Antti Leinonen

  Antti Leinonen

  Tornio insinööri, AMK

  ”Katri on vankkumaton pohjoisen puolesta puhuja sekä alueiden vahva puolustaja, joka uskoo parempaan tulevaisuuteen. Osaavana ja päämäärätietoisena naisena Katrista tulee loistava kansanedustaja.”

 • Laura Kuismanen

  Laura Kuismanen

  Kemi Opiskelija, koulutuslautakunnan jäsen

  "Katri olisi hyvä kansanedustaja, koska hänellä on nuoresta iästään huolimatta runsaasti kokemusta erilaisten luottamustehtävien hoitamisesta ja toisaalta pitkä poliittinen ura edessään. Katri paneutuu asioihin huolella ja on aidosti kiinnostunut myös pohjoisen asioista. Hän on aktiivinen ja sanavalmis ja hoitaa huolella sen, mihin ryhtyy. Katri olisi mielestäni oikea ihminen edustamaan meitä lappilaisia, koska hän perehtyy asioihin ja viitsii nähdä vaivaa päämääriensä eteen!"

 • Markku Ponkala

  Markku Ponkala

  Tornio Sähkölaitospäällikkö, Tornion kaupunginhallituksen puheenjohtaja

  ”On ollut suuri puute, ettei viime vaaleissa valittu ketään Meri-Lapista Arkadianmäessä. Katrin läpimeno jäi vain 276 äänen päähän. Katri on ottanut kaupunginvaltuuston puheenjohtajan tehtävät nopeasti haltuun. Katri on valmis edustamaan meitä myös eduskunnassa. Nyt ei jätetä Katria varalle!”

 • Eero Ylitalo

  Eero Ylitalo

  Pello entinen Keskustan Peräpohjolan piirin pj, Nykyinen Kyyjärven kunnanjohtaja

  ”Katri on minulle tullut tutuksi aktiivisessa järjestötoiminnassa sekä myös kilpakumppanina vaalikentillä. Hänen vahvuutensa ovat yhteistyökykyisyys, kansainvälisyys, laajakatseisuus ja ennen kaikkea inhimillisyys. Katrin luontainen ominaisuus kuunnella ja arvostaa myös poikkeavia mielipiteitä on luonteenpiirre, joka yhdessä vahvan tietopohjan kanssa antaa hyvät valmiudet ottaa vastaan vaativiakin tehtäviä.”

 • Anneli Jäätteenmäki

  Anneli Jäätteenmäki

  Helsinki, Euroopan parlamentin jäsen

  ”Katri on eteenpäin katsova ja asioista selvää ottava lappilainen, jolla on arvot paikallaan.”

 • Antti Peisa

  Antti Peisa

  Ranua Tuotantopäällikkö

  "Katri on aivan mahtava, tsemppiä vaaleihin!"

 • Elina Pusaa

  Elina Pusaa

  , Etelä-Pohjanmaan Keskustanuorten pj

  "Katri on rempseä nuori nainen, joka kohtaa ihmisen aidosti."

 • Matti Lustig

  Matti Lustig

  Rovaniemi FM, Lapin Keskustanuorten toiminnanjohtaja 2006-2008

  "Toimin aikanaan Katrin johtaman Lapin Keskustanuorten johtokunnan alaisena työntekijänä. Sain hänestä kuvan ahkerana, innostavana ja asiantuntevana keskusta-aatteeseen uskovana henkilönä."

 • Eila Havela

  Eila Havela

  Pello Sairaanhoitaja

  "Katri Kulmuni on nuori, älykäs, reipas ja kielitaitoinen 'jalat maassa' olevan Peräpohjolan tyttö. Hän nousi viime eduskuntavaaleissa varakansanedustajaksi 23-vuotiaana, se kertoo paljon hänen osaamisestaan ja luottamuksesta. Katrin tuntien hän on yhteistyökykyinen ja ottaa huomioon myös muiden mielipiteet."

 • Irma Kähkönen

  Irma Kähkönen

  Keminmaa Erikoissairaanhoitaja

  "Valoisa, asioista selvää ottava ja tulevaisuuteen uskova Katrimme."

 • Olli Rantakangas

  Olli Rantakangas

  Kaustinen, Paikallisyhdistyksen pj

  "Keskusta on osoittanut olevansa jälleen suurten puolueiden joukossa. Tunnen Katrin pitkältä ajalta ja uskallan suositella muillekin."

 • Jouni Mäkynen

  Jouni Mäkynen

  Isokyrö, Myyntipäällikkö

  "Katri on suoraselkäinen nainen, jollaista Keskusta tarvitsee."

 • Teppo Säkkinen

  Teppo Säkkinen

  Rovaniemi Keskustanuorten puheenjohtaja

  "Katri on sukupolvensa näköinen - juuret kotimaaperässä, mutta maailmaa nähnyt ja avarakatseinen. Katri on rohkea alueellisuuden ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolenpitäjä."

 • Kai Puro

  Kai Puro

  Kemi Opiskelija

  "Olen hämmästynyt siitä, kuinka tarmokkaasti Katri perehtyy ajamiinsa asioihin." (2014 vpj-kampanja)

 • Juha-Pekka Rusanen

  Juha-Pekka Rusanen

  Lapinlahti, Kunnanjohtaja

  "Nuoresta iästä huolimatta Katri on osaava ja kokenut politiikan tekijä."

 • Sanna Panula

  Sanna Panula

  Lapua, Piirihallituksen jäsen, Etelä-Pohjanmaa

  "Katrin positiivisuus ja tekemisen meininki on tarttuvaa. Katrin rehellisyys ja reiluus iskee pohjalaiseen sydämeen."

 • Antti Pakkanen

  Antti Pakkanen

  Hamina, Oikeustradenomi, kaupunginvaltuutettu

  "Katrilla on vahva käsitys Keskustan roolista maakuntien puolustajana."

 • Iiris Jakola

  Iiris Jakola

  Kemijärvi Yhteiskuntatieteen kandidaatti

  "Katri on avarakatseinen, erilaisista ihmisistä ja asioista kiinnostunut politiikko. Arvostan hänen osaamisen ja kiinnostuksen monipuolisuutta: kokemusta kunta- ja aluepolitiikasta, kielitaitoa sekä ymmärrystä kansainvälisestä politiikasta."

 • Marja Engman

  Marja Engman

  , Keskustan Päijät-Hämeen piirin pj

  "Katri vaikuttaa mukavalta ja topakalta pohjoisen tytöltä, jolla on arvot kohdallaan ja realistiset ajatukset kansanliikkeemme ja maamme kehittämisestä."

 • Antti Kurvinen

  Antti Kurvinen

  Kauhava, Lakimies

  "Olen oppinut tuntemaan Katrin ahkerana ja päämäärätietoisena naisena. Katri on vuosien varrella kasvanut, kehittynyt ja opiskellut asioita."

 • Minna Tarkka

  Minna Tarkka

  Tornio Keskustan Tornion kunnallisjärjestön pj

  "Kuas se ottaa vastuun, ko Keskustan Tornion kunnallisjärjestön edustajia pyyethään Tornion nuorisoneuvoston tapahtumaan? atri. Kuas se tekkee simmaa, ko järjestethään Vihreävappu? Katri. Kuas soon AINA läsnä, ko kunnallisjärjestön johtokunnan möötejä piethään. Katri.."

 • Maija Tahkola

  Maija Tahkola

  Kempele, Myyntisihteeri

  "Katri on iloinen, mukava ja kuunteleva persoona. Pohjoisen ihmisenä tuo maakuntien näkökulmaa."

 • Ilmari Pokela

  Ilmari Pokela

  Kajaani, Opiskelija, portsari

  "Jos Katrilla olisi ikää enemmän, sanoisin, että siinä on topakka Pohjan akka. Katri on valmis olemaan vaikka suihtenae päihtänäe vesikelkkanae."

 • Markus Ylimaa

  Markus Ylimaa

  Vantaa, Opiskelija, eduskunta-avustaja

  "Keskusta on noussut eduskuntavaalien neljänneltä sijalta takaisin kärkikahinoihin. Seuraavan ratkaisevan askeleen ottaminen vaatii kuitenkin rohkeita tekoja. Katrin tunnen pitemmältä ajalta, ja hän kyllä vastaisi tähän huutoon."

 • Asta Valkonen

  Asta Valkonen

  Pello Apulaisrehtori

  "Katri on nuori itsenäisesti ajatteleva ehdokas. Hänellä on yhteistyökykyä ja taito kuunnella myös muiden näkemyksiä. Katri on harkitseva, linjakas ja hän osaa perustella mielipiteensä."

 • Tytti Isohookana-Asunmaa

  Tytti Isohookana-Asunmaa

  Kello, Entinen kulttuuriministeri

  "Pohjoisesta tulee valoa ja voimaa, sitä Keskusta nyt tarvitsee. Kuuntele, mitä Katrilla on sanottavaa."

 • Tarja Perälä

  Tarja Perälä

  Kemijärvi Yleinen edunvalvoja

  "Itälappilaisena tiedän, mikä merkitys Venäjän kaupalla ja matkailulla on Suomelle. Katrilla on vahva osaaminen Venäjän suhteista ja osaa pitää samalla tiukasti kiinni kansallisista eduistamme."

 • Mikko Rundgren

  Mikko Rundgren

  Kolari Asemapäällikkö evp

  "Kävin kuuntelemassa Katrin puhetta vuoden 2011 eduskuntavaalien kiertueella. Katsottiin vaimon kanssa, että tuosta saattaa tulla tosi tyär!"

 • Hanna Plosila

  Hanna Plosila

  Joensuu, Ekonomi, kotiäiti

  "Meitä on monenlaisia. Asutaan eri paikossa. Elämäntilanteet vaihtelevat. Arvostin Katrissa sitä, että hän pysähtyy aidosti kuuntelemaan jokaista ja haluaa tehdä politiikkaa, jossa kaikki ovat yhtä tärkeitä."

 • Pekka Pelttari

  Pekka Pelttari

  Tornio Opettaja

  "Katri on nuori, älykäs, kielitaitoinen ja kirjallisesti tuottoisa keskustalaisen aatteen jalostama henkilö, joka ajattelee globaalisti, toimii paikallisesti ja vaikuttaa kansallisesti." (2014 vpj-kampanja)

 • Marisanna Jarva

  Marisanna Jarva

  Paltamo, Yrittäjä, kunnanvaltuuston pj

  "Katri Kulmuni on sanavalmis, päämäärätietoinen ja silti poikkeuksellisen empaattinen poliitikko. Katri on yllättänyt monet myös osaamisellaan ja kannatuksellaan eri vaaleissa ja tekee sitä myös jatkossa."

 • Maria Mäntysaari

  Maria Mäntysaari

  Alavieska, Luokanopettaja

  "Katrilla on taitoa kohdata ihminen, tietoa yhteiskunnasta sekä vahvat näkemykset maamme tulevaisuudesta."

 • Joonas Könttä

  Joonas Könttä

  Jyväskylä, Opiskelija, erityisavustaja

  "Katrin idänpolitiikan asiantuntijuus ja vahva maakuntia puolustava linja ovat tehneet minuun lähtemättömän vaikutuksen. Tätä osaamista Suomi tarvitsee."

 • Pirkko Jauhojärvi

  Pirkko Jauhojärvi

  Kittilä Lastenhoitaja, ay-aktiivi

  "Katri on reipas ja sanavalmis Lapin tyttö. Hänen nousunsa varakansanedustajaksi 23-vuotiaana vaikeissa olosuhteissa vakuutti minut. Kuntapäättäjänä hän on johtanut taitavasti kotikaupunkinsa kaupunginvaltuustoa ja puolustanut lähidemokratiaa ja kuntien itsenäisyyttä."

 • Martti Ilola

  Martti Ilola

  Oulu, Oikeustieteen yo.

  "Katri Kulmuni on määrätietoisesti ja vastuullisesti työtehtäviinsä sitoutuva nainen. Hän tuntee isänmaan erityispiirteet ja tarpeet, niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla. Katrin korkea moraali, rohkeus ja keskustelutaito muodostavat ihmisten välisen yhteistyön tuloksellisuutta."

 • Petri Honkonen

  Petri Honkonen

  Saarijärvi, Opiskelija, Kaupunginvaltuuston 1 vpj.

  "Katri ymmärtää kenttätyön merkityksen. Hän on välitön persoona ja ihmisten kohtaaminen hänelle on luontevaa."

 • Enni Kinnunen

  Enni Kinnunen

  Rovaniemi Taiteiden yo., kotiäiti

  "Tutustuin Katriin, kun kuuluimme molemmat Lapin yliopiston ylioppilaskunnan edustajistoon. Hän on ahkera ja sanavalmis nuori nainen. Katri edustaa vahvaa maakuntien keskustalaisuutta."

 • Aulikki Imporanta

  Aulikki Imporanta

  Kemijärvi Pitopalvelun emäntä, kaupunginvaltuutettu

  "Katri on nainen on oikeat periaatteet yhteiskuntamme asioiden hoitamiseen. Hän on oikeudenmukainen ja avoin. Katri on kiinnostunut ympäristökysymyksistä, joiden syvällinen ymmärtäminen on meille lappilaisille tärkeää. Katrilla on tahtoa ja taitoa ajaa Lapin asioita."

 • Janne Kaisanlahti

  Janne Kaisanlahti

  Rovaniemi Lakimies, kirkkovaltuutettu

  "Urho Kekkosen perintöä vaalivan puolueen tulee olla aktiivinen ulkopolitttisissa kysymyksissä. Katri ymmärtää ulkopolitiikan merkityksen ja Keskustan vastuun Suomen asioiden vaalimisessa niin itään kuin länteen kansalaistemme parhaaksi."