Katri Kulmuni kisaa Keskustan varapuheenjohtajuudesta

4.4.2016

Kansanedustaja Katri Kulmuni lähtee ehdokkaaksi Keskustan varapuheenjohtajakisaan.

- Olen saanut paljon pyyntöjä ja kannustusta ympäri maata, Katri Kulmuni, kertoo. - Olen käytettävissä puoluejohtoon, jos kenttäväkemme niin puoluekokouksessa tahtoo. Ennen puoluekokousta tulen käymään tapahtumissa kaikissa Keskustan piireissä. Haluan tavata mahdollisimman paljon ihmisiä ja keskustella heidän kanssaan puolueen tilasta.

TIEDOTE                                                                                                                    

KATRI KULMUNI KISAAN KESKUSTAN VARAPUHEENJOHTAJUUDESTA

Peräpohjolan Keskustanaiset: Puoluejohtoon tarvitaan nyt vahvasti aatteellinen nuori nainen

Kansanedustaja Katri Kulmuni lähtee ehdokkaaksi Keskustan varapuheenjohtajakisaan. Esityksen Kulmunin ehdokkuudesta on tehnyt Peräpohjolan Keskustanaisten piirijärjestö.

- Olen saanut paljon pyyntöjä ja kannustusta ympäri maata, Katri Kulmuni, kertoo. - Olen käytettävissä puoluejohtoon, jos kenttäväkemme niin puoluekokouksessa tahtoo. Ennen puoluekokousta tulen käymään tapahtumissa kaikissa Keskustan piireissä. Haluan tavata mahdollisimman paljon ihmisiä ja keskustella heidän kanssaan puolueen tilasta.

- Tavoitteeni on kehittää Keskustan järjestödemokratiaa. Aatteen pitää näkyä poliittisissa teoissa ja puolueemme jäsenten on voitava vaikuttaa puolueen toimintaan. Järjestökoneistoamme on kehitettävä siltä pohjalta, että alkiolainen keskusta-aate on kaiken toimintamme polttoainetta. Puolueen tulevaisuuskeskustelua on käytävä jatkuvasti. Käynnissä oleva periaateohjelmatyö tarjoaa tähän erinomaiset mahdollisuudet.

Peräpohjolan Keskustanaisten kannanoton mukaan Katri Kulmuni pitäisi varapuheenjohtajana esillä Keskusta-liikettä yhdistäviä arvoja.

- Vahva aluepolitiikka, köyhän ihmisen asia ja Keskustan näkeminen sivistysliikkeenä ovat Katrin ideologisen ajattelun ydintä. Erilaisia kansainvälisiä tehtäviä hoitanut ja kansainvälisiä suhteita opiskellut, viittä kieltä puhuva Katri vahvistaisi myös puoluejohdon ulkopoliittista osaamista, Peräpohjolan Keskustanaiset toteavat.

28-vuotias Kulmuni valittiin eduskuntaan viime keväällä Lapin äänikuningattarena. Hän on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden kandidaatti ja hän toimii tällä hetkellä mm. Tornion kaupunginvaltuuston puheenjohtajana. Aikaisemmin hän on ollut mm. Lapin Keskustanuorten puheenjohtaja ja kuulunut Keskustan puoluevaltuustoon.

 

Lisätietoja:

Katri Kulmuni

puh. 044 2555 903

katri.kulmuni@eduskunta.fI

 

kampanjapäällikkö, Peräpohjolan Keskustanaisten pj.

Tuija Palosaari

puh. 040 5954 475

tuija.palosaari@tornio.fi

Lisää paikkakunnasta: Katri varapuheenjohtajaksi


14.6.2018

Kiitos!

Suuret kiitokset kaikille!

Uskomaton määrä ihmisiä halusi tehdä työtä valintani puolesta, pyyteettömästi ja kelloon katsomatta.

Ei voi kuin sanoa: kii­tos rak­kaat ys­tä­vät, ko­e­tan ol­la sen luot­ta­muk­sen ar­voi­nen, jon­ka olen saanut.

Haluan kiittää hyvää ystävääni Antti Kurvista kovasta työpanoksesta kansanliikkeemme eteen. Se kantaa vielä pitkälle.

Samoin kanssaehdokkaat Pekka ja Jirka, teitte ison työn yhteisen aatteemme puolesta.

Sotkamossa valittu puoluejohto: Juhat, Hannakaisa ja Riikka, tästä se alkaa.

Nyt katse tulevaan.

Keskustan varapuheenjohtajakisassa toiselle kaudelleen ehdolla oleva Katri Kulmuni julkaisi tukijalistansa. Katrin tukijoukoissa on 400 keskustavaikuttajaa ympäri Suomea. 

He vetoavat, että jokainen Keskustan puoluekokousedustaja kirjoittaisi Sotkamossa varapuheenjohtajavaalissa Katrin yhdeksi kolmesta nimestä.

- Katrin kampanjaan on lähtynyt ihmisiä helposti mukaan. Katri on kiertänyt varapuheenjohtajana todella ahkerasti kaikissa Keskustan piireissä näiden kahden vuoden aikana. Hänen työnsä tunnetaan, Katrin kampanjapäällikkö Tuja Palosaari kertoo.

Tukijat ovat keskustalaisia vaikuttajia ympäri Suomea. Edustettuina ovat eri ikäiset ja taustaiset ihmiset, päättäjiä paikallistasolta eduskuntaan.

5.6.2018

Kepumyytit

Keskustasta liikkuu mitä moninaisempia väitteitä. Tavallaan on ihan imartelevaa, että juuri Keskusta on monien politiikan hokemien kohteena, mutta mitä on näiden väittämien taustalla?

Onko Keskusta todella auringonlaskun puolue tai vetääkö Keskusta aina kotiinpäin?

Varapuheenjohtajan tehtävä on kiertää kenttää - mielellään korvat auki!

Tätä pestiä ei voi muuten hoitaa.

Kahdessa vuodessa ennätin tämän verran.

Ensi lauantailta toivon valtakirjaa jatkaa kenttäkierrosta.

Mitä mieltä Katri on Suomen EU-jäsenyydestä? Entä aluepolitiikasta?