Katri kiertää ja kuuntelee: tervetuloa keskustelemaan Meri-Lapin tulevaisuudesta

6.1.2015

Varakansanedustaja, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Katri Kulmuni liikkeellä:

  • To 15.1. klo 18.00 Torniossa Lautamaan kylätalolla os. Lautamaantie 1243.
  • La 17.1. klo 10.00-11.30 Kemissä Aamukahvilla Iiris Cafe os. Marina Takalon katu 3
  • La 17.1. klo 13.00-15.00 Torniossa Karungin kylätalolla.
  • Su 18.1. klo 13.00-15.00 Torniossa Torniolaakson maakuntamuseossa, Kohtaamisia rajalla-näyttely tutuksi Katrin kanssa
  • Ti 20.1. klo 19.00 alkaen Tervolassa Varejoen py:n sääntömääräisessa kokouksessa Karoliinan ja Markku Rannan luona os. Sivakkajoentie 382.
  • Ke 21.1. klo 16.30-18.00 Ylitorniolla Kahvila Scanburgerissa.

Tervetuloa tapaamaan, keskustelemaan, kahvittelemaan Katrin kanssa!

Lisää paikkakunnasta: Tornio, Kemi, Tervola, Ylitornio


Tiedote 27.2.2019

Keskustan varapuheenjohtaja, kansanedustaja Katri Kulmuni on jättänyt asianomaisen ministerin vastattavaksi kirjallisen kysymyksen, jossa hän kysyy hallituksen toimista Kemi-Tornion ja Helsingin välisten lentovuorojen turvaamiseksi.

Eilen uutisoitiin Finnairin päätöksestä lopettaa Kemi-Tornio-lentokentän neljästä edestakaisessa vuorosta yksi. Aamuvuoron lopettaminen on vakava isku Meri-Lapin liikematkustajille. 

- Kuluneiden vuosien aikana Kemi-Tornion lentovuorot ovat tuplaantuneet. Tämä on antanut varmuutta ja vakiintumista, kun vuoroja on lisätty. Aamuvuoron lopettaminen on erittäin vaikea isku alueen vientiyrityksille. Finnairin on muokattava lentoaikataulujaan siten, että jatkossakin Kemi-Torniosta on aamulento Helsinkiin, kansanedustaja sanoo. 

Eduskuntavaaleihin on enää vajaa kaksi kuukautta! On tullut aika avata kampanja. Kampanjan starttitilaisuudet Tornionlaaksossa (Tornio, Pello ja Ylitornio) viikonloppuna 16.-17.2.  Ajattelimme, että mennään hyvällä mielin, mutta huolet kuullen - ja tiukasti tulevaan katsoen. Olet erittäin lämpimästi tervetullut!

Katri Kulmuni

Hallituksen lakiesitys raskaan kuorma-autoliikenteen tienkäyttömaksusta eli vinjetistä etenee valtioneuvoston 19.12. tekemän päätöksen mukaisesti eduskuntakäsittelyyn. Kansanedustaja ja keskustan varapuheenjohtaja Katri Kulmuni on tyytyväinen, että tämä hallitusohjelmaan kirjattu hanke nytkähti pitkän viivytyksen jälkeen eteenpäin.

- On käsittämätöntä, että valtiovarainministeriöltä kesti kolme vuotta saada esitys ylipäänsä lausuntokierrokselle ja että päätöstä piti odottaa vuoden loppuun, Kulmuni sanoo.

Tiedote 21.11.2019

Liikenne- ja viestintäministeriö on tehnyt päätöksen tie- ja rautatieverkoston kunnossapitoa määrittävistä valtakunnallisista hoitoluokituksista. Kansanedustaja, keskustan varapuheenjohtaja Katri Kulmuni pitää tärkeänä, että koko valtatie 21 Torniosta Kilpisjärvelle kuuluu korkeimpaan kategoriaan pääteiden hoitoluokituksessa.